Aven Colony (PC) DIGITÁLIS

Aven Colony (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Építsd fel az emberiség új otthonát az Aven Colony-val!


Fedezd fel Aven Prime-ot - a Földtől több fényévnyi távolságban található idegen bolygót, amelyet sivatagok, tundrák, és őserdők borítanak. Az Aven Colony az emberiség első extraszoláris településének vezetésével bíz meg. Építs apró kolóniákat, majd egyesítsd őket hatalmas, kiterjedt városokban, miközben megküzdesz az új világban való letelepedés jelentette kihívásokkal.

Építsd fel kolóniád infrastruktúráját, vigyázz az állampolgárok életére, menedzseld az erőforrásaidat, és vezesd kolóniádat jólétbe Aven Prime egzotikus - és gyakran veszélyes - valóságában.

 

Főbb jellemzők:

 

  • KOLONIZÁLJ EGY IDEGEN VILÁGOT: Építsd fel az emberiség új otthonát egy alacsony oxigéntartalmú légkörrel, extrém elektromos viharokkal, jégzáporokkal, porördögökkel, geotermikus repedésekből szivárgó halálos gázkitörésekkel, és évszak hosszúságú napszakokkal rendelkező világban. Fedezz fel különböző biomokat, a buja vizes élőhelyektől a sokkal kevésbé lakható sivatagokik és tundrákig.
  • ISMERD MEG A HELYIEKET: Találkozz számtalan idegen életformával, a hatalmas homokférgektől, a halálos betegséget okozó spórákon át, egészen a "Creep" nevet viselő kegyetlen gombafertőzésig.
  • KÍSÉRD FIGYELEMMEL TELEPESEIDET: Egy új világ benépesítése stresszes lehet. A kolónia új kormányzójaként túlóráznod kell, hogy segíts a telepeseidnek a szokatlan környezetben való boldogulásban. A 12 eltérő, "overlay" mód használatával figyelheted kolóniád terményeit, lakosait, boldogságukat, bűnözését, a levegőjét, az elektromosságát, foglalkoztatását, erőforrásait, ingázóit, épületeit, drónjait, és vizét. Szerezd meg telepeseid elismerését, és küzdd fel magad kolónia-kormányzótól expedíció-vezetővé!
  • FEDEZD FEL A MÚLTAT: Aven Prime világa számtalan titkot rejt. Játszd végig a teljes egyjátékos kampányt, és légy egy olyan történet részese, amely néhányat felfed e szép új világ számtalan titka közül.
  • ÉPÍTSD FEL A JÖVŐT: Használd építőrobotjaidat egyebek mellett a több tucatnyi - a kolonistád elszállásolását biztosító - eltérő létesítmény felépítésére, kereskedelmi útvonalak létrehozására, vagy akár a bevándorlók üdvözlésére! Tedd még jobbá meglévő épületeidet a több fejlesztési szinttel, hogy kolóniádat soha nem látott magasságokba repítsd!
  • EXPEDÍCIÓ-RENDSZER: Küldd ki pionírjaid kiváló csapatát idegen romok átkutatására, leletek megszerzésére, lezuhant űrhajók megjavítására, vagy eltűnt felfedezők megmentésére. Készülj fel a járvány- és a Creep spóra fészkek kifüstölésére, miközben az új civilizációdat veszélyeztető szakadár csoportokkal, lázadókkal, és Aven Prime megmaradt őrrobotjaival szállsz szembe.
  • KÉSZÜLJ A TÉLRE: Teljesen funkcionális napszak- és évszakváltakozás. A tél folyamán Aven Prime teljesen befagy -  a farmok nem termelnek élelmet, a napelemek pedig jóval kevesebb áramot termelnek. Tedd meg a szükséges intézkedéseket, hogy túléld ezt a kemény időjárást!

 

 

 

 

 

Aven Colony. Developed by Mothership Entertainment LLC © 2017. Published by Team17 Digital Ltd. Team17 is a trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, Processzor: Intel Core i3-3220 3.3 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 470/AMD Radeon HD 7850, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 25 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis, Egyéb: kizárólag egérrel és billentyűzettel játszható. Minimális képernyőfelbontás: 1280 x 720

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit, Processzor: Intel Core i5-4670/AMD A10-7850k, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 980 VRAM 4GB/AMD Radeon R9 390X, DirectX verzió: 12, Merevlemez: 25 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis, Egyéb: kizárólag egérrel és billentyűzettel játszható. Ajánlott képernyőfelbontás: 1920 x 1080- Támogatja a 4K felbonás használatát.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás