Battle Academy 2: Eastern Front (PC/MAC) DIGITÁLIS

Battle Academy 2: Eastern Front (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Mac játékok, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A sikeres elődjét követve, a Battle Academy 2 elindítja az akciót a keleti frontra teszi át - Oroszország anyácska véráztatta síkságaira. Amikor a 'karcos' új megjelenés, az újszerű funkciók, és a véletlenszerű küldetésgenerátor találkozik a csatában már bizonyított játékmenettel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy igazi stratégiai klasszikussal van dolgod!

Tapasztald meg a brutális hadjáratot mindkét oldalról, miközben 4 kampányon küzdöd végig magad - partizánokat, Tigris és T-34-es tankokat, és tucatnyi egyéb, pontosan lemodellezett egységet irányítva. Légy tanúja annak, ahogy a sztyeppék zord időjárása megváltoztatta a háború menetét.

És miután végigkövetted a két fél hadiszerencséjének forgandóságát, a teljesen új, véletlenszerű skirmish (csetepaté) móddal a változatos csaták végtelen sorába vetheted magad. Szabd testre küldetésedet a számtalan beállítással, amelyek biztosítják a minden alkalommal egyedülálló és meglepő csatákat

Ehhez még add hozzá a csúcsminőségű Slitherine PBEM ++ multiplayer rendszert, az újratervezett szerkesztőt, az egyéni szkripteket és a kooperatív multiplayert, és egy új stratégiai mesterművet kapsz.



Jellemzők:

  • Irányítsd a tengelyhatalmak és a szovjetek erőit több mint 30 küldetésen keresztül, a 4 egyjátékos kampányban, a megfelelő többjátékos küldetésekben, valamint a korlátlan számú véletlenszerű küzdelemben.
  • Több mint 130 egység viharzik át a csatatéren. Szűrd le a háború korai szakaszának keserű tanulságait a Panzer III-ban és a BT-7-ben, vagy érezd, ahogy a föld megrázkódik a Tigris, a Párduc, a T-34 és az IS-2 dühétől.
  • Új, a játékmenetet érintő funkciók: füst, gyalogos rohamok, légifölény, részleges károk és a lövészárkok - valamint egy részletes, egyedülálló harci modell.
  • A zökkenőmentes többjátékos élményt a kooperatív támogatással bővült - együtt tudsz működni egy barátoddal, hogy legyőzzétek az ellenséget?
  • A már eddig is félelmetes modding lehetőségek további, a szerkesztőt érintő fejlesztésekkel bővültek, köztük az automatikus szegélyekkel, a 'Teljesítmények' szerkesztővel, és az erősítésekkel. Mindezek felett egy erőteljes szkriptrendszer áll, amelyel teljes irányítást ad számodra a összes játékrendszer felett.

 

© 2014 Slitherine Ltd. and Matrix Games Ltd. All Rights Reserved. Battle Academy 2: Eastern Front, Slitherine Ltd., Matrix Games Ltd., and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Slitherine Ltd./Matrix Games Ltd.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10, Processzor: Intel P4/AMD Athlon XP, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: 256Mb VRAM, DirectX 9 kompatibilis, DirectX verzió: 9.0, Hangkártya: DirectX kompatibilis 

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: OS X 10.6 Snow Leopard, Processzor: 1.6 GHz Intel, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: alaplapi, OpenGL 1.1 támogatással, Merevlemez: 1 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás