Close Combat - Gateway to Caen (PC) DIGITÁLIS

Close Combat - Gateway to Caen (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Close Combat: Gateway to Caen a kritikusok által is elismert Close Combat sorozat legújabb része, egyben a jelenlegi játékmotor végleges kiadása. A Gateway to Caen a normandiai partraszállást követő legnagyobb, koncentrált brit támadásra összpontosít, amelynek célja a Caentől nyugatra található német vonalak áttörése, valamint az Odon folyó történő átkelés volt, hogy ismét megindítsa az elakadt offenzívát. 

A Close Combat: Gateway to Caen játékkal mind a stratégia, mind a taktikai szinten játszhatsz, átélve a tábornokok, és a szakaszparancsnokok döntéseit. Mozgasd és kombináld harccsoportjaidat a stratégiai szinten, és döntsd el a csaták kimenetelét a taktikai szinten. Irányíts rajokat a közelharci helyzetekben, használj kézifegyvereket, aknavetőket, gépfegyvereket, páncélozott járműveket, és harckocsikat, hogy győzedelmeskedj az ellenség felett. Kérj tüzérségi és aknavető tüzet, vagy akár légicsapásokat. A játék során meg fogod ismerni az egyes katonákat, szakaszokat, zászlóaljakat, a nagyobb brigádokat, és az általuk alkotott harccsoportokat.

A játékosok megtapasztalhatják a túlerővel szemben küzdő, de jól felfegyverzett páncélgránátosok (Panzergrenadiere) kétségbeesett helyzetét, vagy az Odon-völgyön átkelő, teljesen támogatott brit gyalogság offenzíváját. Parancsolj egyebek mellett Churchill, Cromwell, Firefly, Sherman, és Stuart harckocsiknak. A német páncélgránátosok támogatására Panther, Tiger, Stug és Mk.IV páncélosok érkeznek, miközben azok megpróbálják tartani a vonalat az összehangolt brit támadással szemben.

Az Epsom hadművelet történelmi léptékét az egyedi csaták, a műveletek, és a nagyszabású kampány ragadja meg. A stratégiai csatatér több, mint két tucat egyedi harcmezőből épül fel, amelyeken több, mint három tucat, pontosan ábrázolt német és brit harccsoport található. A brit gyalogos-regimentek történelme tükröződik a különböző zászlóaljak nevében is. A játék lehetőséget ad, hogy úgy helyezd el zászlóaljaidat, ahogy azok valóban küzdöttek az Odonért folytatott harcokban. A játék emellett teljesen új térképekkel, és egy sor továbbfejlesztett effekttel vár.

 

Jellemzők:

  • Teljesen átdolgozott grafikák, amelyek a Close Combat sorozatban új szintre emelik a harci hatások, egységek, és térképek részletességét és minőségét.
  • Harminc új csatatér-térkép, amelyek pontosan tükrözik a Franciaországban, Caen-től nyugatra található Odon-völgyet.
  • 65 járműtípus, 36 féle gyalogsági egység, 77 féle fegyver.
  • Új járművek és fegyverek, többek között Churchill, Cromwell, M-10 Achilles és Firefly harckocsik; 17-pdr páncéltörő lövegek, Loyd szállítók, stb.
  • Feljavított grafika és effektek, valamint új katona hangok.
  • Felújított terepfájlok, amelyek hűen tükrözik az Odon csatatér sajátos körülményeit: magas kukoricatáblák és nehezített mozgás az esős időben sárossá váló terepen.
  • Új funkciók: mozgó tüzérségi tűz (rolling barrage), valamint beásott és álcázott páncélosok és páncéltörő lövegek.
  • Történelmileg hű ezrednevek és zászlóalj szervezeti struktúra.
  • Szállítsd csapataidat és lövegeidet járművek segítségével.
  • Integrált multiplayer lobby és matchmaking fórumok.
  • Továbbfejlesztett Szcenárió-szerkesztő - Hozd létre a saját "mi lett volna, ha..." szcenárióidat.

 

 

© 2014 Slitherine Ltd. and Matrix Games Ltd. All Rights Reserved. Close Combat: Gateway to Caen, Slitherine Ltd., Matrix Games Ltd., and their Logos are all trademarks of Slitherine Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Slitherine Ltd./Matrix Games Ltd.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows XP SP2+ / Vista / 7/8
Processzor: 800 MHz CPU
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: 256MB Video RAM
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 3 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: DirectX 9 kompatibilis hangkártya, legalább 1024 x 768-as képernyőfelbontás

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows XP SP2+ / Vista / 7/8
Processzor: 1.5GHz+
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: 512MB
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 3 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: DirectX 9 kompatibilis hangkártya, legalább 1024 x 768-as képernyőfelbontás


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás