Decisive Campaigns: Case Blue (PC) DIGITÁLIS

Decisive Campaigns: Case Blue (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A díjnyertes Decisive Campaigns: From Warsaw To Paris játék fejlesztőcsapata egy új és továbbfejlesztett játékmotorral tért vissza, amely a második világháború döntő évére és hadszínterére kalauzol el!

A Decisive Campaigns: Case Blue a kritikailag is elismert Decisive Campaigns sorozat második, tonnányi új funkcióval érkező része, amely az 1942-es év keleti frontján játszódik. Az elhivatott és hozzáértő profik által fejlesztett Decisive Campaigns: Case Blue komplex játékmenettel, részletes egységadatokkal, és gazdag történelmi szcenáriókkal érkezik, melyek mindegyike kiterjedt kutatásokon alapszik. A Decisive Campaigns: Case Blue új színvonalat képvisel a műfajon belül, és izgalommal tölti el az operatív stratégiai játékok rajongóinak szívét!

1942 nyarában járunk a keleti fronton, és a Case Blue (Kék Terv) hamarosan megkezdődik. A német Wehrmachtnak folytatnia kell az előrenyomulást Sztálingrád felé és a Kaukázus belsejébe, hogy biztosítsa a szovjet hadsereg elleni győzelmet. Ahol telik az idő, és zajlanak a harcok, beköszönt a tél, vele együtt pedig a szovjet téli ellentámadás, amely romba dönti a gyors német győzelemről szőtt reményeket.

A Decisive Campaigns: Case Blue könnyen megtanulható felhasználói felülettel, és kihívásokban gazdag mesterséges intelligenciával várja a kezdő és veterán játékosokat. A Decisive Campaigns sorozat számtalan újításának egyike az opcionális főparancsnokság rendszer, amely egy történelmi hadvezér szerepébe helyez, akinek a felettesei által megszabott, gyakran nehéz vagy irreális célokat kell véghezvinnie. Járj sikerrel, és lehet, hogy te határozod meg a hadjárat jövőbeli stratégiáját - de ha elbuksz könnyen lehet, hogy elveszik tőled a parancsnokságot, vagy a kivégzőosztag előtt találod magad!

Az új, teljes hadjáratot felölelő szcenáriók egy figyelemreméltó történelmi fordulatot mutatnak be, amelyben megtalálod a - számos történelmi lehetőséget kínáló - teljes Case Blue kampányt is. A csatarend megváltozhat a teljesítményedtől függően, és a kampány sikeres befejezése is elérhető, ha elég jó teljesítményt nyújtasz. Akár 1942 nyarán indulsz, akár az Uranusz-művelet kezdetekor, gyakorlatilag végtelen "mi lett volna, ha..." kimenete van e rendkívül részletes kampányoknak.

Három hatalmas kampánnyal, számos kisebb szcenárióval, egy az 1. páncélos hadsereghez kapcsolódó szcenárió-kampánnyal, valamint a teljeskörű szcenárió-szerkesztővel a Decisive Campaigns: Case Blue-ban biztosan örömét leli minden operatív háborúsjáték-rajongó, valamint a keleti front iránt érdeklődő. Ne felejtsd el az online harcmező csatáit, melyek a kivételes PBEM++ rendszer révén teszik minden eddiginél könnyebbé az ellenfelek megtalálását!


 

©2015 Matrix Games Ltd. All Rights Reserved. Decisive Campaigns: Case Blue, Matrix Games Ltd. and their Logos are all trademarks of Matrix Games Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by VR Designs & Matrix Games Ltd.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows XP (SP2), Vista, 7, 8
Processzor: 1.5 GHZ
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: 8MB videomemória
DirectX verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 500 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX9 kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás