Elven Legacy Collection (PC) DIGITÁLIS

Elven Legacy Collection (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az Elven Legacy Collection a következőket tartalmazza:

  • Elven Legacy alapjáték,
  • Elven Legacy: Magic kiegészítő,
  • Elven Legacy: Ranger kiegészítő,
  • Elven Legacy: Siege kiegészítő

 

Elven Legacy

A pusztulás fellegei gyülekeznek a látóhatáron, miután egy emberi mágus sötét és hatalmas titkokra lel, amely az elf faj múltjáig nyúlnak vissza.

A tündék azonban nem engedhetik meg, hogy a tiltott tudás mások kezébe kerüljön, és így veszélybe sodorja a világot. Számtalan év óta először, az õsi fajnak fel kell kerekednie, hogy beavatkozzon az emberek földjén zajló eseményekbe. A renegát mágust követve Gilwen, a varázslónő és Seagate, a ranger-hadúr elindul, mit sem sejtve arról, hogy hitük és barátságuk hamarosan próbatételre kerül...

 

Jellemzők:

  • Klasszikus körökre osztott stratégiai játékmenet 
  • Többjátékos küzdelem 16 különböző szcenárióval 
  • Többféle befejezés, amely a választásaitól függ
  • Hatékony beépített játékszerkesztő

 

Elven Legacy: Magic

A Tündehagyomány kora a végéhez közeledik. A Farrakh nevű démon halálakor elszabadult kegyetlen démoni mágikus energia hullámai végigsöpörtek a világon, és mostanra elérték Sylent szabad városát. A Mágusakadémia erejüktől megfosztott Mesterei eszüket vesztik. A Szent Inkvizíció, Új Tixus papságának sugallatára, gyorsan beleveti magát a reménytelen küzdelembe, hogy megpróbálja megakadályozni a világ sötétségbe és őrületbe fulladását.

A küzdelem élén Alfred Brennock, a legfőbb Főmágus áll, az egyetlen, aki járatos az ősi tanokban, és az egyetlen, aki megmentheti akadémiai diákjainak életét és ép elméjét. A Saggitel Átok erejét és befolyását használva Brennock akaratereje legnagyobb próbájával néz szembe, ahogy elmondhatatlan erejű varázslatokat alkot, misztikus lidércek légióit idézi meg, és átkel a fél világon, hogy elkeseredett kísérletet tegyen a gonosz áradat elfojtására. De nem ő az egyetlen...

Fő jellemzők:

  • 15 új hadjárat-küldetés
  • Egy új hős, valamint korábbi hősök visszatérése; Runic Dward Mage, Gilven, Master Brennock
  • Új taktikai képzettségek, rengeteg idézés és szent törp-rúnák
  • Nagy erejű új varázslatok és tárgyak, melyek drasztikusan befolyásolhatnak bármilyen taktikai helyzetet, ha jól használják őket
  • BÓNUSZ küldetés, mely folytatja az „Elven Legacy” és „Fantasy Wars” hőseinek történeteit

 

Elven Legacy: Ranger

Marcus Rendje az elszigeteltségben töltött hosszú nyugalom után újra terjeszkedik. A hírneves erdőjárót, Corneliust bízzák meg, hogy dárdájával felfegyverkezve és felforgatói tudását latba vetve készítse fel Illis világát a Rend eljövetelére.


Új jellemzők:

Cornelius erdőjárónak egy szent lándzsa van a birtokában, mely különleges erőkkel egészíti ki támadásait. Az Elven Legacy-ben az egységek képességeit körönként csak egyszer lehetett használni; egy mozgást és egy támadást. Cornelius mostantól anélkül használhatja szent lándzsája speciális képességeit, hogy elvesztené a körét. Aktiválhat például bénító támadást, majd eldobhatja a lándzsát az ellenség felé. Az ellenséges egység nem csak a támadás sebzését fogja elszenvedni, de mozogni sem lesz képes az ellenség körében.


Továbbá:

  • 16 új küldetés
  • Három új hős
  • Öt különleges tárgy
  • 12 új varázslat

 

Elven Legacy: Siege

Az epikus fantasy stratégiai játék, az Elven Legacy e második hivatalos kiegészítőjében több hónap telt el azóta, hogy Marcus Rendje visszatért száműzetéséből a kontinensre, és megalapította Új Tixus királyságát. 

A Saggitel tündelord vezette kitaszított tündék ismét provokációkba kezdtek, és bemerészkedtek az emberek birodalmába, ám az emberi hadseregek készen várják őket. Miután magára vonta Karel testvér, a Szent Inkvizíció rettegett lovagjának, és Cornelius erdőjáró, Új Tixus ügynökének haragját, Saggitel számíthat a bosszújukra. Milyen messzire tud Saggitel menekülni, mielőtt utolérik?

A hősök mindegyike mögött, bármi is a céljuk, hatalmas hadsereg áll. Kalandjaik során mindegyiküknek csatát kell vívnia, és ostromokat kell túlélnie a túlélésért és győzelemért folytatott küldetés során. A törpök ősi, bevehetetlen erődjei, a tündék bűvös városai, és Eolia történelmi nagyvárosai egyaránt megkapják részüket a vérontásból, és mind olyan konfliktusok helyszínei lesznek, melyek örökkön fennmaradnak majd a krónikákban.

Fő jellemzők:

  • 19 új hadjárat-küldetés
  • A küldetések eredményének közvetlen hatása van az azt követő küldetésekre
  • Két különböző hadsereg és három új hős (Sir Karel, Inquisitor Morcius, Captain Adrian)
  • Bónusz küldetés (arany fokozatú győzelmeket követően válik elérhetővé)

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Microsoft® Windows® XP/Vista, Processzor: Intel® Pentium® IV 1.5 GHz/AMD® 2000+ (single core), Memória: 512 MB RAM, Merevlemez: 3 GB, Karta graficzna: NVIDIA® GeForce™ FX 5700/ATI™ Radeon® 9600, Hangkártya: DirectX kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás