Sid Meiers's Civilization VI Anthology - Epic

Sid Meiers's Civilization VI Anthology - Epic promóció

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Civilization VI egy történelmi stratégiai játék, amelynek egyetlen célja van: olyan birodalom felépítése, amely kiállja az idő próbáját. Fedezz fel új földeket, fejlessz technológiákat, győzz le ellenségeket, szállj szembe történelmi vezetőkkel, miközben civilizációdat a kövektől a rakétákig vezeted.

A legendás játéktervező, Sid Meier által létrehozott Civilization a stratégiai játékok történetének egyik legelismertebb és legbefolyásosabb játéksorozata. E legújabb epizódban minden eddiginél többféleképpen kapcsolódhatsz be világodba. A vezetők most valós életbeli megfelelőik ihlette terveket szőnek. A városok már fizikailag is terjeszkednek a térképen, új stratégiai lehetőségeket teremtve játékszerte, miközben a győzelem elérése öt módjának egyikét követed.

A Sid Meier’s Civilization VI Anthology a végső belépési pont minden olyan játékos számára, akik újak minden idők legnagyszerűbb stratégiai játéksorozatában. A Civilization VI Anthology tartalmaz minden valaha megjelent Civilization VI tartalmat, benne a Sid Meier’s Civilization VI játékkal, hat DLC csomaggal*, a Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítőkkel, valamint a teljes New Frontier Pass tartalomcsomaggal.
*A megtakarítás a DLC csomagok külön történő megvásárlásához képest értendő. Az egyes DLC-k és kiegészítők önállóan is kaphatók lehetnek. Ha már rendelkezel önálló Civilization VI tartalommal, ne vedd meg ezt a terméket, különben kétszer fizetsz a tartalomért.


A Sid Meier’s Civilization VI Anthology a teljes Civilization VI-élmény:

CIVILIZATION VI: RISE AND FALL: A Rise and Fall kiegészítő új döntéseket, stratégiákat és kihívásokat kínál a játékosoknak, akik civilizációikat terelgetik a korokon át. Új játékmechanikát vezet be: nagy korszakokat és kormányzókat, bővíti a meglévő diplomáciai és kormányzati rendszereket, valamint 8 új civilizációt, 9 új vezért, számos új egységet, körzetet, csodát és épületet kínál. El tudod vezetni népedet a bőség aranykorába? Vagy a sötét középkor kihívásai várják birodalmadat?


CIVILIZATION VI: GATHERING STORM: Fedezz fel egy aktív bolygót egy olyan kiegészítőben, mely a sorozat történetében először vezet be klímaváltozásokat. Birkózz meg természeti katasztrófákkal és más új környezeti hatásokkal, fejezz be nagy mérnöki projekteket, kezeld az elektromos energiát és az apadó erőforrásokat. A Gathering Storm egy világkongresszust és egy új diplomáciai győzelmi feltételt is bevezet. A Gathering Storm elképesztő tartalommennyiséget ajánl: teljesen új korszakkal egészíti ki a Technology és a Civics fákat, valamint új civilizációkat, vezetőket, egységeket és épületeket tartalmaz.

NEW FRONTIER PASS: Folytasd a világ legnagyszerűbb birodalmának építését a Civilization VI – New Frontier Pass segítségével, amely 6 új játékmódot vezet be a sorozat történetében először. Játssz a történelemből és mítoszokból toborozható hősökkel, az Apokalipszis módban felturbózott természeti katasztrófákkal, vagy titkos társaságokkal, amelyek fejleszthetik vagy alááshatják birodalmadat. Ez a tartalomcsomag 8 új civilizációt és 9 új vezetőt is tartalmaz, valamint új egységek, épületek, csodák és egyebek komoly palettáját.

 

Az antológia tartalma:

  • Sid Meier’s Civilization VI
  • Civilization VI: Rise and Fall kiegészítő
  • Civilization VI: Gathering Storm kiegészítő
  • Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Vikings Scenario Pack
  • Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
  • Civilization VI – New Frontier Pass

A VILÁG LEGHÍRESEBB VEZETŐI: Játssz a világ leghíresebb 54 vezetőjének egyikeként. Építs jövedelmező kereskedelmi birodalmat Mansa Musával a Mali Birodalomból, használd ki légióid erejét a római Traianusként, vagy hozz létre pompás kultúrát a japán Hojo Tokimune nyomdokain! Minden vezető egyedi képességekkel, egységekkel és épületekkel rendelkezik, és ezeket latba vetve harcol a győzelemért.

TERJESZKEDŐ BIRODALMAK: Figyeld, ahogy nagyszerű birodalmad lassan az egész térképet meghódítja. A városok immár teljesen élnek, és egyre több csempét foglalnak el a térképen, ahogy növekednek.

AKTÍV KUTATÁS: Felgyorsíthatod vele civilizációd technikai fejlődését a történelem korszakain át. A különleges áttörések és véletlenszerű felfedezések egyaránt hatalmas ugrásokkal mozdíthatják előre civilizációdat.

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A más civilizációkkal való kommunikáció sokat változik a játék folyamán, a konfliktusoktól terhes korai korszakok primitív első interakcióitól a játék későbbi szakaszaiban jellemző komplex szövetségekig és tárgyalásokig.

NAGY KORSZAKOK: Ahogy civilizációd fejlődik és gyarapodik, időről időre történelmi pillanatokat érhetsz el, és tehetsz egy újabb lépést a sötét kor vagy az aranykor felé, saját kihívásokkal vagy bónuszokkal.

LOJALITÁS: A városok immár rendelkeznek lojalitással birodalmad irányába – ha a lojalitás csökken, lázadó egységekkel nézhetsz farkasszemet, és akár saját függetlenségüket is kikiálthatják. Ám egy másik civilizáció veszte könnyen a te javadra válhat – ha vonzó lehetőséget kínálsz a városoknak, hogy csatlakozzanak birodalmadhoz, a lojalitás növelésével békésen hódíthatsz.

KORMÁNYZÓK: Fogadj fel, jelölj ki és léptess elő nagy hatalmú karaktereket egyedi specializációs bónuszokkal és előléptetési fával, hogy egyedivé tedd a városaidat, és megerősítsd lojalitásukat.

EGYESÍTETT ERŐK: Kicsit továbbfejlesztettük a „mezőnként egy egység” elvet, így a támogató egységek más egységekbe ágyazva is megjelenhetnek – például a tankelhárító támogató egységek a gyalogosokkal, illetve egy harcos a telepesekkel. A hasonló egységek emellett ütőképes alakulatokká vonhatók össze.

KÖRNYEZETI HATÁSOK: Vulkánok, viharok (hó- és homokviharok, tornádók, hurrikánok), áradások és aszályok keltik életre a bolygót, ahogy korábban soha. Településeid helyének kiválasztása fontossá vált, meg kell találnod az egyensúlyt a kockázatok és előnyök között.

FORRÁSOK ÉS FOGYASZTHATÓ NYERSANYAGOK: A stratégiai nyersanyagok kiemelt szereppel bírnak, az elektromosság lehetőségeit pedig kibővítettük. Az erőművek immár minden körben üzemanyagot fogyasztanak. Kezdetben csak szén és olaj áll rendelkezésre, de később a technológiai fejlődéssel megjelennek a megújuló energiaforrások is. A nyersanyaghasználattal kapcsolatos döntéseid közvetlenül hatással lesznek a világ hőmérsékletére, és a jégsapkák olvadásához, illetve a tengerszint emelkedéséhez vezethetnek.

MÉRNÖKI PROJEKTEK: Alakítsd a térképet csatornák, gátak, alagutak és vasutak építésével. A városok alapításánál gondolj az áradásveszélyre, de tartsd észben az olyan, később megjelenő technológiákat, mint a gátak vagy duzzasztók, amelyekkel megvédheted a településeidet.

VILÁGKONGRESSZUS: Hallasd a hangodat a világ vezetői közt. Szerezz diplomáciai előnyöket szövetségek kötésével, városállamok befolyásolásával, világversenyeken való részvétellel és egyebekkel. Használd ki diplomáciai előnyödet, hogy ígéretet csikarj ki más vezetőkből, szavazz meg határozatokat vagy hívj össze különleges gyűléseket vészhelyzet esetén.

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS TÁRSADALOM: Új korszakot adtunk a technológiai és társadalmi fákhoz. Küzdj meg az új környezeti hatásokkal spekulatív ötletek, például a népesség mesterséges szigetekre való átköltöztetése vagy levegőtisztító technológiák segítségével.

TOVÁBBFEJLESZTETT TÖBBSZEMÉLYES JÁTÉK: A szokásos többszemélyes módok mellett barátaiddal együttműködve és versengve is játszhatsz – izgalmas helyzetek egész sora vár, amelyek mind könnyedén megoldhatóak egyetlen játszma során.

NEW FRONTIER PASS: Folytasd a világ legnagyszerűbb birodalmának építését a Civilization VI – New Frontier Pass segítségével, amely 6 új játékmódot vezet be a sorozat történetében először. Játssz a történelemből és mítoszokból toborozható hősökkel, az Apokalipszis módban felturbózott természeti katasztrófákkal, vagy titkos társaságokkal, amelyek fejleszthetik vagy alááshatják birodalmadat. A tartalomcsomag ezen felül 8 új civilizációt és 9 új vezetőt tartalmaz.
*Egyes játékmódok és vezetők a Gathering Storm vagy a Rise & Fall kiegészítők meglétét igénylik.

 

©2016-2021 Take-Two Interactive Software, Inc. Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum System Requirements:

Operating System: Windows 7 64bit / 8.1 64bit / 10 64bit
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Memory: 4 GB RAM
Hard Drive: 17 GB or more
Video Card: 1 GB DirectX 11 Video Card (AMD 5570 or nVidia 450)

 

Recommended System Requirements PC

Operating System: Windows 7 64bit / 8.1 64bit / 10 64bit

Processor: Fourth generation Intel Core i5 2.5 Ghz or AMD FX8350 4.0 Ghz or greater
Memory: 8 GB RAM
Hard Drive: 17 GB or more
Video Card: 2 GB DirectX 11 Video Card (AMD 7970 or nVidia 770 or greater)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás