Terraforming Mars (PC) DIGITÁLIS

Terraforming Mars (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Megkezdődött a Vörös Bolygó megszelídítése!

 

Megkezdődött a vállalatok versenye, hogy a hatalmas erőforrásokat elköltésével, és innovatív technológiák alkalmazásával lakható bolygóvá alakítsák Marsot - a hőmérséklet emelésével, a belélegző légkör kialakításával, valamint óceánok létesítésével. A terraformálási folyamat előrehaladtával egyre több ember fog bevándorolni a Földről, hogy a Vörös Bolygón éljen.

A Terraforming Marsban az eltérő profilú szervezetek egyikét irányíthatod. Játszd ki a projektkártyákat, építsd fel a termelést, helyezz le városokat és a zöld területeket a térképre, és versenyezz a mérföldkövekért és a díjakért! Vajon a te vállalatod mutatja meg az utat az emberiség új korszakába?

 

Főbb jellemzők:

  • A kultikus társasjáték hivatalos adaptációja , amely Jacob Fryxeliusszal, a társasjáték tervezőjével közösen került fejlesztésre, így maximálisan hű a társasjátékhoz.
  • Körökre osztott stratégia: válassz ki egy különleges cégbirodalmat, építs létesítményeket, kutasson ki innovatív technológiákat és menedzseld a termeléshez szükséges erőforrásaidat
  • Élet a Marson? Javítsd a vörös bolygó életkörülményeit a planéta felmelegítésével, hogy megolvadjon a jég, hozz létre óceánokat, ültess oxigéntermelő növényeket, és hagyd, hogy elterjedjenek a kis- és nagyvadak.
  • Cégbirodalmak versengése: szép ez az erdő, amit ideültettél - igazán nagy kár lenne, ha egy hatalmas aszteroida pont rázuhanna! Fejlessz ki olya projekteket, amelyek lelassítják ellenfeleit!
  • A Mars mindenkié: játssz egyedül, vagy akár 4 játékostársaddal a többfős helyi és online játékokban - emberekkel vagy a mesterséges intelligenciával szemben
  • Játékváltozatok: Próbáld ki a „Cégek korszaka” mód szabályait egy összetettebb játékhoz. Ez a változat új kártyákkal - köztük 2 új céggel - bővíti a játékot, és főleg a gazdaságra és a technológiára összpontosít. Ezek olyan projektek, amelyek közvetlenül nem járulnak hozzá a terraformáláshoz, de erősebbé teszik a vállalatokat, új stratégiai döntések elé állítják a játékosokat!
  • Egyszemélyes kihívás : Fejezd be a Mars terraformálását a 14. generáció végéig. Próbálj ki új szabályokat és funkciókat a (Vörös) bolygó legnehezebb szóló módjában.
  • A terraformálás nem érhet véget: a megjelenés után további tartalmak érkeznek

 

© Asmodee Digital 2018. © FryxGames 2016. A Terraforming Mars™ a FryxGames védjegye.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Processzor: Dual Core 3.0 GHz

Memória: 4 GB RAM

Merevlemez: 250 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás