Warhammer 40,000: Gladius - Tyranids (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Gladius - Tyranids (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

DLC, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War alapjáték Steam változatának megléte.

 

Gladius Prime-on, a bolygón melyen egykor városok és virágzó mezőgazdaság volt... most már csak háború van. Orkok, Necronok, Űrgárdisták és az Astra Militarum erői küzdenek a haldokló világ feletti irányításért. De valami még rosszabb áll lesben az árnyékokban. A birodalmi kutatólaborból megszökött Feral Tiranidák már a bolygó felszínét járják. A Gladius minden élőlénye meg fog remegni félelmében.

Mert jön a Nagy Zabáló.

A Warhammer 40,000: Gladius - Tyranids egy új játszható fajt vezet be, amely csatlakozik a Gladius Prime-ért folytatott harchoz! Számos új játékmechanikájuknak és sajátosságuknak köszönhetően ez egy - a játék többi fajától - gyökeresen eltérő frakció. A Tiranidák jellegzetes tulajdonságai visszaköszönnek abban, ahogyan játszanak. Ők egy rettenetes, éhes raj. Akik felzabálják Gladius Prime-ot!

A CSILLAPÍTHATATLAN ÉHSÉG
A Tiranida faj a csillagok közt utazik, szisztematikusan felemésztve mindent, ami lehetővé teszi gyors fejlődését és szaporodását... hogy így még több mindent emészthessen fel. A Gladiuson a Tiranida frakció az ellenségek és a saját egységek biomasszájának visszaszerzésére specializálódott, de képes arra is, hogy a tájlapokat az alapkőzetig lecsupaszítsa. 

TOMBOLÓ RAJ
A Tyranidák számára a megállás egyet jelent a halállal. Mindent felemésztenek, majd tovább haladnak. Amikor egy organizmus betöltötte a célját - a legkisebb Rippertől a legerősebb Tyrantig - készségesen mennek a visszanyerő medencébe, hogy biomasszájuk újra felhasználható legyen.

EGY KAPTÁRTUDAT
A Kaptártudat a Tiranida faj gestalt-öntudata, amely az olyan alfa-lények, mint a Hive Tyrant-ok és a Warrior-ok által generált, átható pszichés árnyék révén irányítja teremtményeit. Azonban ha csapatai kikerülnek az irányítása alól, vadállatokká válnak, és ugyanúgy megtámadják a Tiranidákat, ahogy az ellenséget is. 

BIOLÓGIAI BORZALMAK
A Tiranida egységek igazi szörnyűségek, amelyeket az ellenőrző Norn Queen-ek alakítottak át az ellenségek DNS-ét elnyelve. Számos egységük - a hatalmas Tervigonoktól és Trygonoktól kezdve, egészen az emberméretű Hormagauntokig és a Termagantokig  - alkalmazkodhat aktuális ellenségeikhez, például mérgező zsákok, savas vér, mellékvese vagy más embertelen kreációk megszerzésével.

 

Warhammer 40,000: Gladius - Tyranids © Copyright Games Workshop Limited 2018. A Gladius - Tyranids, a Gladius - Relics of War logó, a GW, a Games Workshop, a Space Marine, a 40K, a Warhammer, a Warhammer 40,000, 40,000, az ‘Aquila’ kétfejű sas logó, és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kiadja a Slitherine Ltd. Fejlesztette a Proxy Studios és a Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bites)
  • Processzor: Intel Core i3 vagy hasonló
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: OpenGL 3.3 kompatibilis 1 GB VRAM-mal (NVIDIA GeForce GTS 450 (1 GB) / AMD Radeon HD 5750 (1 GB)), naprakész grafikus illesztőprogramokkal
  • Merevlemez: 2 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bites)
  • Processzor: Intel Core i5 vagy hasonló
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: OpenGL 3.3 kompatibilis 3 GB VRAM-mal (NVIDIA GeForce GTX 660 (3 GB) / AMD Radeon R9 270X (4 GB)), naprakész grafikus illesztőprogramokkal
  • Merevlemez: 4 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás