Mashinky (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Mashinky (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Stratégia, Indie (Független), Szimulátor

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

A játék magyar felirattal rendelkezik.

 

A Mashinky egy vadonatúj közlekedés-stratégiai játék, amelyet a cseh Jan Zeleny fejleszt. Nagyítsd szabadon a gyönyörű tájakat, használd a hagyományos, izometrikus építési módot, válj a különleges, társasjáték-szerű játékmenet mesterévé, és merülj el saját közlekedési birodalmad megteremtésének izgalmaiban.

A játék célja, hogy létrehozd saját közelekedési vállalat-birodalmadat a procedurálisan létrehozott térképen.

A játék a valósághű grafika, az izometrikus építésimód, és a társasjátékokat idéző szabályok egyedülálló keveréke.

A játék elején egy közlekedési vállalat irányításával bízzák meg a játékosokat, akinek síneket kell fektetniük a nehéz terepen, új járműveket kell kifejleszteniük és vásárolniuk, menedzselniük kell az útvonalakat, és dacolniuk kell a kőkemény közgazdasági szabályokkal, hogy az utasok és a különféle áruk szállítmányozásával a lehető legnagyobb profitra tegyenek szert. Ez egy olyan kihívást jelentő szimulációs játékot eredményez, melynek során a játékosnak minden üzleti elemet figyelembe kell vennie a sikerhez.

Főbb jellemzők:

Tapasztald meg az addiktív játékmenetet
A játékos bármikor átválthatnak az izometrikus építési módra, amelyet a legjobb, klasszikus stratégiai játékok ihlettek. Ez egy négyzetrács-alapú térkép, ahol a forgalmi elrendezés minden egyes változtatása egy izgalmas fejtörő. Köss össze két állomást egy egyszerű sínpályával, vagy tervezz kereszteződéseket és jelzőfényeket is tartalmazó, összetett és kifinomult hálózatokat, a hatékonyság és a teljesítmény maximalizálása érdekében.

Légy a fejlődés történelmi pillanatainak tanúja
A játék előrehaladtával szükségessé válik közlekedési/szállítmányozási vállalatod bővítése és testreszabása. Fejleszd többféle módon ipari épületeidet, állomásaidat, és depóidat, és javítsd vonataidat új motorok és különleges vagonok használatával. Minden egyes fejlesztés egyedülálló bónuszokkal jutalmaz meg: nagyobb kapacitással, új feldolgozási szabályokkal, vagy akár új rakománytípusokkal. A játékosok az általuk épített hálózathoz leginkább megfelelő, saját stratégiát alakíthatnak ki. 

Élvezd a valósághű 3D tájat
Az innovatív megjelenítési módok segítségével átveheted az irányítást egyik vonatod felett, vagy működés közben tekintheted meg az általad épített hálózat működését. Bármikor elhagyhatod az építési módot, hogy elmerülj 3D-s világ gyönyörű tájaiban és részletgazdagságában. Csodáld meg sín-hálózatodat különböző nézőpontokból, vagy pattanj az egyik vonatodba, és élvezd az utazást.

Találj fel új járműveket és épületeket
Az Early Access (Korai Hozzáférésű) megjelenés az összesen hét korszak közül az első kettőt tartalmazza. A korai hozzáférés során a fejlesztés előrehaladtával újabb és újabb korszakokkal bővítjük a játékot, a gőzgépek korától, a modern koron át egészen a jövőig bezárólag. Minden egyes korszak új járművekkel és iparágakkal vár.  A falvak városokká nőnek, új infrastruktúra és fejlesztések válnak elérhetővé. Csakis tőled függ, hogyan fordítod szállítmányozási birodalmad előnyére ezeket az új funkciókat. Építs - a szerény kezdetektől fogva - egy hatalmas közlekedési hálózatot, használd ki a gőz erejétől, amivel olyan rakományokat mozgathatsz, mint például a fa, vagy a gyapjú - és juss el a (jövőben a játékba bekerülő) futurisztikus elektronikát szállító maglev szupervonatokig.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows Vista
Processzor: Dual Core 2.0 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce 750 vagy hasonló
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 2 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Quad Core 2.66 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 960 vagy hasonló
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 2 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás