PC Building Simulator (PC) DIGITÁLIS

PC Building Simulator (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Indie (Független), Casual, Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

MEGÉRKEZETT A TÖKÉLETES PC ÉPÍTŐ SZIMULÁCIÓ!

A PC Building Simulator pre-alpha demója hatalmas sikert aratott több 500.000 letöltéssel, mostanra pedig egy teljeskörű szimulációvá vált, amely lehetővé teszi számodra, hogy megépítsd álmaid PC-jét. 

Építsd fel saját PC birodalmad, az egyszerű hibakereséstől a javításokon át egészen a testreszabott konfigurációkig, amelyek megdobogtatják minden játékos szívét. A való világ reálisan árazott komponenseit tartalmazó piactérről végre nem csak álmodozhatsz a legjobb PC-ről, de meg is építheted, és megnézheted, milyen benchmarkokat ér el a teljesítményteszteken!

EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN AZ ALÁBBIAKKAL

SAJÁTÍTSD EL A PC-ÉPÍTÉS LÉPÉSEIT

Lehetetlen feladatnak tűnik számodra egy saját PC konfiguráció megépítése?
A PC Building Simulator célja, hogy a kezdő PC felhasználókat is megtanítsa arra, hogyan építhetik meg gépüket. Ebben lépésenként utasítások segítenek, amelyek bemutatják, milyen sorrendben kell összeszerelni az elemeket, emellett a felhasználók pedig hasznos információkat kapnak arról, hogy melyik alkatrész micsoda, és mi a funkciója.

ÉPÍTSD MEG ÁLMAID PC-JÉT

A PC Building Simulator ‘Free Build’ módja lehetővé teszi számodra, hogy szabadon kísérletezz kedvenc valós gyártóid pontosan lemodellezett, hivatalosan licencelt alkatrészeinek széles választékával. 
Mit építenél, ha a pénz nem lenne akadály?

LEGYEN SAJÁT VÁLLALKOZÁSOD

A PC Building Simulator karriermódjában saját PC építő- és javítócégedet irányíthatod, amely eleinte egy sufniműhely, ahol minden technikai ’tudásodat latba kell vetned, hogy elvégezd a befutó, változatos munkákat. 
A vásárlóid számos munkával fognak megbízni, az egyszerű frissítésektől és javításoktól a teljes konfigurációk építéséig, amelyeket a költségekre figyelve úgy kell elvégezned, hogy vállalkozásod nyereséges legyen!

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Athlon X4 740 (or equivalent)Memória: 4 GB RAMVideokártya: GeForce GTX 660 (2048 MB) vagy Radeon R9 285 (2048 MB)DirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 4 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás