RollerCoaster Tycoon World: Deluxe (PC) DIGITÁLIS

RollerCoaster Tycoon World: Deluxe (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

A ROLLERCOASTER TYCOON WORLD DELUXE EDITION KIADÁS A STANDARD KIADÁSA TARTALMAI MELLETT A KÖVETKEZŐ EXTRÁKAT TARTALMAZZA: 

  • További kabalafigura: Ejtsd ámulatba vendégeidet az RCT sorozat klasszikus „Panda” kabalájával.
  • Digitális artbook: Egy gyönyörű művészeti album, amely bemutatja az RCTW elemeinek tervezési fázisainak történetét, a koncepciótól egészen a játékban megtalálható változatig.
  • 2 további térkép: Építsd fel álmaid vidámparkját e két új, egzotikus térképcsomag segítségével.
  • Zipper Ride: Egy új körhinta, amelyet kizárólag a Deluxe Edition tulajdonosoknak készítettünk!
  • Arany parkbejárat: Mutasd meg stílusod, és nyűgözd le vendégeidet a kizárólag a Deluxe Editionben megtalálható arany parkbejárattal.

 


RollerCoaster Tycoon World™ a legendás RCT sorozat legújabb része. Ez az új generációs vidámpark-szimulátor és építőjáték a játékosok eddigi kedvenc funkciói mellett olyan új fejlesztésekkel is rendelkezik, mint például a lenyűgöző, hullámvasutas izgalmakban gazdag 3D-s környezetek, körhinták és óriáskerekek, lelkes parklátogatók, felhasználók által létrehozott tartalmak és gazdag közösségi funkciók – mindez egy masszívan szórakoztató játékban! 


Erőteljes alkotóeszközök:

  • Innovatív 3D hullámvasút-szerkesztő: Hozd létre a valaha elképzelt legmenőbb és a legvadabb hullámvasutakat az eddigi legjobb pályaszerkesztőnkkel! A spline-alapú szerkesztő használatával a pályát most először alakíthatod szabadon 3 dimenzióban, így bármely általad megálmodott formát létrehozhatsz. 
  • A játékbeli tárgyak gazdag választéka: Szórakoztasd parkod látogatóit számtalan különféle hullámvasúttal, körhintával, óriáskerékkel, bolttal és környezeti elemmel! 
  • Szabad objektumelhelyezés: Helyezd el bármelyik játékbeli tárgyat a térkép bármely pontján, bármilyen szögben.
  • Ívelt útvonalak: Válaszd ki egyedi útvonaltípusodat a különböző szélességű, stílusú és formájú elem közül. Tedd le őket egyenes vonalban, vagy – a sorozat történetében először – görbítsd és íveld őket szinte bármilyen szögben!
  • Teljesen deformálható terep, vízzel: Helyezz el csodálatos látnivalókat és változtasd meg parkodat teljes 3D-ben a szabadon deformálható tereppel és vízzel.


Támogatja a kiterjedt testreszabási lehetőségeket:

  • Építkezés darabról-darabra: Hozz létre a játékban egyedi épületeket és tájat a kiterjedt „Piece-by Piece” (darabról-darabra) eszközökkel. Négy téma (kaland, sci-fi, vadnyugati, általános) és több mint 260 előre elkészített alkotóelem garantálja a határtalan kreatív szabadságot.
  • Eszközök a felhasználói tartalmak létrehozásához: Most első ízben bármilyen tárgyat létrehozhatsz bármelyik, Unity-vel együttműködő 3D szerkesztőben, amelyet aztán beimportálhatsz a játékba, hogy bárki szabadon használja! A robosztus Steam Műhely integráció révén gyorsan és könnyedén megoszthatod UGC alkotásaidat a teljes RTCW közösséggel.
  • Többféle térkép és téma: Válassz különböző környezetek – erdő, sivatag, trópusi sziget – és téma (vadnyugati, sci-fi, stb.) közül, hogy egyedivé varázsold parkodat. 


Teljeskörű következő generációs szimuláció:

  • Vadonatúj Progression mód: Fedezd fel a játék egy lenyűgözően új módját a küldetésalapú kampányrendszerrel. A fejlődés ezen módja kihívásokban gazdag, egyre nehezebb küldetések tucatjait rejti, amelyeket 3 világ térképén kell teljesítened, eltérő célokkal és játékstílus opciókkal. A missziók teljesítésével fejlesztési pontokhoz jutsz, amelyeket a több 100 új, a Sandbox játékmódban használható látványelem megnyitására fordíthatsz.
  • Részletes eszköztár vidámparkod menedzseléséhez: Üzemeltess egy sikeres vidámparkot kiterjedt eszköztárad és mérőrendszereid segítségével. A park pénzügyeitől a vendégek gondolataiig minden a rendelkezésedre áll – még az olyan új eszközök, mint a hőtérképek is!
  • Sandbox mód: A Sandbox módban álmaid parkját korlátlan források használatával építheted fel. A Progression mód során megnyitott tárgyak elérhetővé válnak a „homokozódban”, és bármely pillanatban használhatod az RCTW hullámvasutak, körhinták és óriáskerekek, boltok és egyebek teljes skáláját. Építs, ahogy te szeretnél!
  • Reagáló környezetek és vendégek: Hozz létre tematikus zónákat parkodon belül! A különböző témájú tárgyak hullámvasutad mellé történő helyezésével növelheted azok vonzerejét bizonyos csoportoknál, ez pedig dinamikusan megváltoztatva a játékmenetet.
  • Fejlett fizikai számítások: Az RCTW hullámvasútjai a sorozat korábbi részeinél összetettebb fizikai szimulációval rendelkeznek. Ez a szimuláció csodálatos terveket és élethű hullámvasút élményt tesz lehetővé. Építs egy hullámvasutat, amely tökéletesen tapad a sínekhez – vagy egy olyat, amely a katasztrófa szélén egyensúlyoz; csak vigyázz, hogy ne kisiklás legyen a vége!
  • Ülj fel az összes hullámvasútra: Ugorj be az első ülésre, és utazz a saját magad tervezte pályán!
  • Innovatív szolgáltatások: Menedzseld parkod orvosi, gondnoki, szórakoztató és mechanikai igényeit az újratervezett, egyszerű, ugyanakkor sokrétű szolgáltatási rendszerén keresztül. 


Natív megosztás és közösségi funkciók:

  • Közösségi média integráció: Oszd meg alkotásaidat és terveidet barátaiddal, közvetlenül a játékból!
  • Barátlisták és összehasonlító statisztikák: Nézd meg játékon belül, hogy barátaid a Steamről és a közösségi hálózatokról épp mit csinálnak a játékukban! Könnyedén megtekintheted a legújabb hullámvasútjukat, vagy hogy mikor szerkesztették utoljára vidámparkjukat.
  • Natív Steam Műhely támogatás: A játék alapból támogatja a Steam Műhelyt! A felhasználói felület egyszerűbb és központosított lett, hogy az alkalmi és hardcore játékosok egyaránt könnyedén használhassák. A játékból könnyen és akadálymentesen megoszthatóak az egyedi tájak, hullámvasút tervrajzok, parkok és egyebek. Az UGC úgy lett kialakítva, hogy hozzáférhető és mindenki által egyszerűen használható legyen. 

 

©2016 RCTO Productions, LLC. All rights reserved. RollerCoaster Tycoon® is a registered trademark of Chris Sawyer. ©2016 Chris Sawyer. Produced, marketed and distributed under license by RCTO Productions, LLC, an affiliate of Atari Interactive, Inc. Atari and the Atari logo are trademarks owned by Atari Interactive, Inc. All other trademarks are the property of their respective owners. Developed by Nvizzio Creations Inc.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 (64-bit)
Processzor: Intel 2.3 Ghz Core i5 vagy hasonló AMD
Memóri: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 460 vagy hasonló AMD
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 10 GB szabad terület
Egyéb: a rendszerkövetelmények változhatnak


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás