This War of Mine (PC) DIGITÁLIS

This War of Mine (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Szimulátor, Survival

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A magyar felirathoz a Steam-es telepítést követően a játék kezdőképernyőjén kattints a "babel" gombra, majd a következő képernyőn a REFRESH-re. Ezt követően a listában megjelenik a magyar nyelv, amelynek letöltését követően a játék beállításainál a LANGUAGE opció alatt kiválaszthatod a magyar nyelvet. Ezután kattints az APPLY gombra, és máris magyar nyelven játszhatod a játékot.


A XXI. században csak egy dolog biztos: háború bárhol és bármikor kitörhet. És ha a városod kerül ostrom alá, jobb ha tudod, hogy nem vagy rá felkészülve.

A HÁBORÚ IGAZI ARCA. A CIVILEK SZEMSZÖGÉBŐL.
A This War Of Mine a háborút egy új nézőpontból mutatja be: az elit katonák helyett a túlélni próbáló civilek egy csoportjának szemszögéből. Az élelmiszerhiánnyal, korlátozott vagy teljesen hiányzó orvosi ellátással, és a folytonos fenyegetést jelentő külvilág nehézségeivel szembesülve a játékosoknak folyamatosan élet-halál döntéseket kell hozniuk, hogy átvészeljék a napot, és megéljék a következőt.

REJTŐZKÖDJ NAPPAL. CSELEKEDJ AZ ÉJ LEPLE ALATT.
Az éjszakák és a nappalok váltakozása diktálja a játék ritmusát és tempóját. Nappal orvlövészek akadályoznak meg abban, hogy elhagyd a menedéked. Ez azt jelenti, hogy ebben az időben a civilek csoportjáról kell gondoskodnod, miközben fejleszted búvóhelyeteket azáltal, hogy a háború túléléséhez szükséges tárgyakat készítesz.

ÉLET-HALÁL DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK.
Dönts a lelkiismereted szerint, és hozz döntéseket életről és halálról. Próbálj megvédeni mindenkit, vagy hozz áldozatokat, hogy elviseld a későbbi nehézségeket. A háborúban nincsenek jó és rossz döntések, csak a túlélés számít. Ezt minél hamarabb megérted, annál jobb.

 

 

© 2014 11 bit studios S.A. This War of Mine™, 11 bit studios™, 11 bit launchpad™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP SP3 (32 bit)/Vista, Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon X2 2.8 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 9600 GS/Radeon HD 4000, Shader Model 3.0, 512 MB VRAM, DirectX: verzió 9.0c, Hangkártya: DirectX kompatibilis


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás