Mortal Kombat XL (PC) DIGITÁLIS

Mortal Kombat XL (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Verekedős

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Mortal Kombat XL kiadás a következőket tartalmazza:

  • Mortal Kombat X alapjáték
  • Kombat Pack csomag
  • Kombat Pack 2 csomag

 

Mortal Kombat X

Ki a következő? Tapasztald meg a #1 verekedős sorozat következő generációját.

Mortal Kombat X megtartja a sorozatra jellemző, gyors tempójú akciót, melyet a rajongók az eddigiek során megismerhettek és megszerethettek, viszont a játékot hajtó vadonatúj technológia a következő szintre emeli az élményt. Hagyd, hogy beszippantson a Mortal Kombat brutális világa moziszerű élményével és lenyűgöző látványával. Felelj a bajnokság kihívásaira az új játékmenet során. Alakítsd ki harci és stratégiai stílusod azáltal, hogy a karakterek többféle változata közül választasz. Tizedeld meg ellenfeleidet az online játékmódokban, és mutasd meg, hogy Te vagy a világon a legjobb! Készülj a harcra — a küzdelem a világuralomért, és az életedért elkezdődött!

 

Kombat Pack

A "Kombat Pack" korai hozzáférést biztosít 4 játszható karakterhez és skincsomaghoz. Kaszabold le ellenfeleidet a horrorikon Jason Voorhees szerepében, vagy játssz a Ragadozó, a legendás vadász bőrébe bújva! Két klasszikus karakter, Tanya és Tremor teszi teljessé a csomagot. Mindegyik harcoshoz tematikus skincsomag is tartozik, benne három új külsővel a kiválasztott szereplők számára. Tartalmazza a Samurai Pack-et is.

 

Kombat Pack 2

A "Kombat Pack 2" négy vadonatúj játszható karakterhez biztosít hozzáférést, valamint a korábban már megjelent tartalmakhoz, beleértve Goro-t, a Kold War Skin Pack-et és a két Klassic Fatality Pack csomagot. At új karakterek között megtalálod a horrorfilmekből ismert legendás Bőrpofát (Leatherface), és az Alien filmek xenomorfját is. Bo’ Rai Cho és Triborg a cybernindzsa teszi teljessé az ajánlatot. Emellett tartalmazza az Apocalypse Pack-ot, hátom új karakter-skinnel.

 

 

 

MORTAL KOMBAT X software © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by NetherRealm Studios. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD, NETHERREALM LOGO, MORTAL KOMBAT, THE DRAGON LOGO, and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.

(s15)

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8 Processzor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz Memória: 3 GB RAM Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850 DirectX: Verzió: 11 Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat Merevlemez: 25 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: 64-bit: Win 7, Win 8 Processzor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz Memória: 8 GB RAM Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950 DirectX: Verzió: 11 Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat Merevlemez: 40 GB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás