Camper Jumper Simulator (PC) DIGITÁLIS

Camper Jumper Simulator (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Verseny

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Camper Jumper Simulator egy őrült versenyjáték számtalan felfedezésre és megfejtésre váró rejtvénnyel. Kihívásokban gazdag útvonalak, számtalan rövidítéssel, amelyeket meg kell találnod, ha győzni akarsz. Rejtélyek és kihívások! Használd a nitrót és a kéziféket hogy minél gyorsabban végigszáguldj a pályán, ugrass át köves szakadékok felett, és óvakodj a mutáns állatoktól, valamint a nem túl barátságos idegen civilizációtól!

A szünidő a jól megérdemelt pihenés ideje. Amikor végre megvalósíthatod a legvadabb ötleteidet, és terepen is kipróbálhatod a verdákat. Legalábbis ezt hitted. Két barátoddal nekiiramodtok Raven Rocknak. Egy apró kanyon a vadonban, amely egy év alatt a szórakozás középpontjába került - mire várnál még?

Persze a helyszínen kiderült, hogy nem pont olyan minden, amilyennek lennie kellene. A környék elhagyatott. A pletykák furcsa mutáns állatokról, a múltból származó vad bestiákról - sőt! - a Földet meglátogató idegen civilizációról suttognak! "Mekkora hülyeség!" - gondoltad, miközben bepakoltál a kocsiba az útra.

Tedd próbára a verdádat Raven Rock rejtélyeinek megoldása közben! Használd a képességeidet, de agyadat is. Látogass el ősi barlangokba, használd a menekülő munkások által hátrahagyott gépeket - és minden mást, ami a kezed ügyébe kerül - hogy megállítsd a földönkívüli inváziót!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb 
Processzor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA 600 series vagy AMD R7 series
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 2 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás