LEGO® 2K Drive

LEGO® 2K Drive

Kategória:

Sandbox, Verseny

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Vásárold meg előrendeléssel a LEGO® 2K Drive játékot, és hozzáférés biztosítunk az Aquadirt Racer Pack-hoz, amely egy utcai autót, egy terepjárót és egy csónakot tartalmaz.

Az Aquadirt Racer Pack része a LEGO 2K Drive Awesome Edition és Awesome Rivals Edition kiadásoknak.

*A LEGO 2K Drive Standard Edition és a Cross-Gen Standard Edition előrendelési bónuszajánlat 2023. május 18-ig érhető el. Az ajánlat az Aquadirt Racer csomagra vonatkozik, amely egy (1) Aquadirt Racer utcai autót, egy (1) Aquadirt Racer terepjáró autót és egy (1) Aquadirt Racer csónakot tartalmaz. Az Aquadirt Racer Pack az Awesome Edition és az Awesome Rivals Edition része. Fizikai előrendelés esetén a tartalom a játékban váltható be a dobozban megadott kóddal . ÁSZF érvényben.

 

Üdvözlünk Bricklandiában, amely a LEGO® legújabb autós kalandjátékának ad otthont. Versenyezz bárhol, játssz bárkivel, építsd meg álmaid autóit, és győzd le a féktelenül száguldó riválisaidat, hogy megkaparinthasd a hőn áhított Sky Trophy-t!

A LEGO 2K Drive játékban kedved szerint alakíthatod át a járműved, így zökkenőmentesen repeszthetsz bárhol, legyen szó kanyargós versenypályákról, terepről vagy nyílt vizekről. Fedezd fel Bricklandia hatalmas világát, csillogtasd meg a vezetési képességeidet, és építs meg járműveidet kockáról kockára!


KIHAGYHATATLAN LEGO VEZETÉSI ÉLMÉNY

Pattanj be a volán mögé, és készülj, mert játékunk rengeteg felfedezésre váró nyílt világot és izgalmas versenyeket tartogat! Próbáld ki a lebilincselő Story módot, szállj be egyetlen versenybe vagy akár egy egész kupasorozatba, és engedd ki a fáradt gőzt egyedi minijátékainkon. Sajátítsd el a driftelés, boostolás és a nitro használatának művészetét, melyek segítenek legyőzni az ellenfeleidet!

SZÁLLJ HARCBA A SKY TROPHY-ÉRT

A Story módban újonc versenyzőből híres bajnokká válhatsz, miközben egy sor karizmatikus riválissal kell felvenned a harcot a siker felé vezető úton. Minden győzelemmel feljebb jutsz a ranglétrán, hogy végül megküzdhess a hírhedt Shadow Z-vel.

NYÍLT VILÁG FELFEDEZÉSE

Kedved szerint térképezheted fel Bricklandia nyüzsgő világát, amely számtalan színes karakterrel és egyedi küldetéssel vár. Suhanj végig buja mezők mellett a Turbo Acres országútján, kocsikázz Big Butte County sivatagaiban, vagy hajókázz a Prospecto Valley festői vízi útjain.

ÉLD KI A KREATIVITÁSOD

A játékban épp olyan egyszerű járműveket építeni, mint otthon a LEGO kockákból. Állíts össze vadonatúj autókat és csónakokat, alakítsd át a gyűjteményedben lévő járműveket, vagy akár az útmutatóval irányított összeszerelést is választhatod!

JÁTSSZATOK EGYÜTT OTTHON ÉS ONLINE

Barangoljátok be Bricklandiát közösen megosztott képernyőn, vagy kapcsolódj barátaidhoz online!

 

 

 

©2023 Take-Two Interactive Software Inc. Published by 2K Games. 2K, Visual Concepts and related logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. ©2023 The LEGO Group. LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: https://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • OS: Windows 10 64-bit, Windows 11 64-bit
 • Processor: Intel:registered: Core:tm: Intel i5 4690 / AMD Ryzen 5 1500X or better
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics: Nvidia 960 2GB / AMD R9 380 or better
 • DirectX Version: Version 12 (feature level 11_0)
 • Disk Space: 12 GB available space
 • Sound Card: DirectX 9.0x compatible sound card
 • Additional Notes: Dual-analog gamepad: Recommended
RECOMMENDED:
 • OS: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel:registered: Core:tm: i7-4790 / AMD Ryzen 5 3500 or better
 • Memory: 8 GB RAM
 • Graphics: Nvidia GeForce 1070 4GB / AMD RX Vega-56 or better
 • DirectX Version: Version 12 (feature level 11_0)
 • Disk Space: 12 GB available space
 • Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
 • Additional Notes: Dual-analog gamepad: Recommended

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás