Killing Floor: Incursion (PC) DIGITÁLIS

Killing Floor: Incursion (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős, VR

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A játék használatához VR szemüveg szükséges.

A Tripwire Interactive - a Red Orchestra és a Killing Floor sorozatok alkotóinak - új játéka egy több fejezetből álló, történetközpontú kaland, amelyet kifejezetten VR-ra készítettek. Fedezz fel egy részletgazdag és magával ragadó világot - egyedül vagy egy barátoddal - miközben pisztolyokat, puskákat, baltákat, sőt ellenségeid levágott végtagjait használva harcolsz. Utazz be változatos helyszíneket - a hátborzongató farmházaktól a titokzatos katakombákig - annak érdekében, hogy felfedezd, ki vagy mi áll a zed fenyegetés mögött. Derítsd ki, hogy valójában mire készül a Horzine Corporation, és vigyázz, kiben bízol.

Ha pedig mindennek vége, hívd meg egy barátodat, hogy menjen vissza veled, és nézzétek meg, együtt túlélitek-e. Sok szerencsét!Főbb jellemzők:

  • Kooperatív játék: Ha elakadnál, kérd meg egy barátodat, hogy segítsen! Játssz egy barátoddal a történet és a Holdout módokban.
  • Narratív kampány: Játszd végig az öt pályás, teljesen (angol) szinkronizált kampányt, hogy fényt derítsd a Horzine mögötti titkokra, és kapcsolatukra a zedekkel. 
  • Holdout - Végtelen játékmód: Nézd meg, mennyi ideig bírod a zedek ellen ebben a végtelen játékmódban! Egyre erősebb zedek csoportjai támadnak rád, amíg végül el nem buksz. Egy új fegyver, különleges power-upok, és további játékmechanikák várnak ebben a módban. 
  • Brutálisan véres: Az általad támadott zedek nem csak simán meghalnak; lefejeződnek és csonkolódnak, a véráztatta fejek és végtagok pedig elrepülnek. Ha pedig ez nem lenne elég, felveheted ezeket a darabokat, hogy fegyverként használd őket!
  • Magával ragadó környezetek: Öt különböző, saját veszélyekkel és történettel rendelkező, felfedezésre váró helyszín a csúcstechnológiás, virtuális kiképző létesítménytől, a düledező lakóautó-parkokig. 
  • Változatos fegyverarzenál: Vágd, szúrd, lődd, és robbantsd át magad a zedek hordáin a baltától a mesterlövész-puskáig terjedő fegyverarzenállal. Minden szint új lehetőségeket kínál az erőszakra. 
  • Félelmetes zedek: Egyesek botladoznak, mások másznak, rohannak, vagy épp plazmaágyúkkal tüzelnek rád! Mindegyik zednek saját taktikája, erőssége, és gyengéje van - amit meg kell tanulnod, ha életben akarsz maradni.

 

 

Killing Floor ©2009-2017 by Tripwire Interactive. Killing Floor® is a registered trademark of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A játék használatához VR szemüveg szükséges.

 

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 8 vagy újabb 
Processzor: Intel i3-6100 / AMD FX4350 vagy jobb 
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 960 / AMD Radeon R9 290 vagy jobb 

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i5-4590 vagy jobb 
Memória: 8 MB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon RX 480 vagy jobb 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás