ANTHEM (XONE) Microsoft Store

ANTHEM (XONE) Microsoft Store

Kategória:

Akcja, RPG, Strzelaniny, XBOX ONE JÁTÉKOK

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Aktivációs kulcs - MS Store

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Az Anthem a Mass Effect- és a Dragon Age-sorozatokkal elhíresült Bioware legújabb sci-fi stílusú akció-szerepjátéka, amivel a Bungie által megalkotott Destiny hagyományait álmodták tovább, illetve formálták a saját ízlésükhöz a készítők.

A játékban egy óriási poszt-apokaliptikus világ vár ránk, amelyet szabadon bejárhatunk majd küldetések után kutakodva, de a központi elem a harc lesz, amit emberi ellenfelekkel – ergo más játékosokkal –, de akár vad és félelmetes szörnyetegekkel szemben is megvívhatunk majd, miközben folyamatosan fejlődünk, gyűjtögetünk és megismerjük ennek a veszélyes világnak a sajátosságait.

Az Anthem rengeteg tartalmat ígér a játékosok számára, valamint páratlan közösségi élményeket, aminek jóvoltából a küldetéseket akár barátaink oldalán is lehetőségünk nyílik teljesíteni, mialatt futurisztikus fegyvereket vehetünk a kezünkbe és brutális páncélokat ölthetünk magunkra, amelyek nemcsak repülésre lesznek alkalmasak, hanem arra is, hogy megvédjenek minket az ellenfelektől.


  • Ismerj meg egy poszt-apokaliptikus futurizmust a Mass Effect alkotóinak legújabb sci-fi akciójátékában!
  • Légy a jövő egyik félelmetes harcosa, és vedd fel a küzdelmet ellenséges játékosokkal, vagy brutális szörnyetegekkel!
  • Bandázz és alkoss csapatot barátaiddal, fedezzétek fel szabadon az óriási világot, fejlődjetek, harcoljatok, repkedjetek és bújjatok robusztus páncélokba!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Xbox One


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás