Alone in the Dark: The New Nightmare (PC) DIGITÁLIS

Alone in the Dark: The New Nightmare (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Kaland, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Abban a pillanatban, hogy Edward Carnby és Aline Cedrac megvetik a lábukat az Árnyék-szigeten rejtélyes, ördögi lények támadnak rájuk, hogy megakadályozzák őket a három ősi tábla megszerzésében, amelyek állítólag a kulcsot jelentik néhány módfelett veszélyes jelenséghez. Minden sarokból veszély les rád. A legkisebb árnyék is rejthet sötét titkokat, vagy legszörnyűbb eltitkolt rémálmaidat…Képes vagy átlátni a félelmeiden?

A természetfeletti nyomozó, Edward Carnby visszatér – és ezúttal bosszúra éhesen! Carnby legjobb barátját, Charles Fiske-t holtan találják Maine egy rejtélyes szigete, az Árnyék-sziget partján. Carnby nyomozása nem sokra rá Fred Johnson-hoz vezeti, aki elmondja neki, hogy Fiske három ősi táblát keresett, amelyek egy bizonyos pontra helyezve, hatalmas és veszélyes erőt szabadítanak fel. Johnson arra kéri Carnby-t, hogy folytassa a nyomozást ott, ahol Fiske abbahagyta és szerezze vissza a táblákat. Carnby elfogadja a feladatot és elindul, hogy megtalálja és elpusztítsa Fiske gyilkosát, bosszút állva barátja haláláért.

Az eredeti túlélő-horror franchise az intenzív akció és izgalmas kaland keverékével folytatódik. Az Alone in the Dark egy sötét és furcsa világba kíséri el a játékosokat, ahol nem érvényesek a megszokott szabályok. A játékosoknak le kell győzniük ösztönös félelmüket a sötét, ismeretlen helyektől, és Edward Carnby karakterét irányítva végigjárni a mély és részletes történetet. Egy zseblámpával és egy pisztollyal felszerelkezve, Carnby-nek meg kell találnia a túléléshez szükséges eszközöket és a nyomokat, amik segítségével megszökhet végső rémálma elől.

 

Jellemzők:

  • Az eredeti túlélő-horror franchise újjászületett változata.
  • Hihetetlenül részletes és realisztikus környezet.
  • A sötét hangulat a homállyal és fénnyel játszik – használd zseblámpádat fegyverként a sötétség lényeivel szemben.
  • A H.P. Lovecraft ihlette.
  • Egy minden képzeletet felülmúló, izgalmas forgatókönyv.
  • Több mint 20 karakter egy rideg, filmszerű és realisztikus környezetben.
  • 2 teljesen különböző, de egyaránt rémisztő kaland egyben: Edward Carnby vagy Aline Cedrac bőrébe fogsz bújni?

 

 

 

© 2001 Atari Europe S.A.S. All Rights Reserved. Alone in the Dark is a registered trademark owned by Atari Europe S.A.S. in the US and other territories. - See more at: http://atari.com/buy-games/action/alone-dark-4-new-nightmare#sthash.WL7au1BW.dpuf

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® 98 SE/Me/2000 Pro/XP, Processzor: Intel Pentium® II 300 MHz, Memória: 64 MB RAM, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 400 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás