Another Sight - Definitive Edition (PC) Steam

Another Sight - Definitive Edition (PC) Steam

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az ANOTHER SIGHT egy szürreális fantasy-kaland, steampunk elemekkel, amely 1899-ben Londonban játszódik, a viktoriánus korszak vége felé. A hangsúlyt a kultúrára és a jellemre összpontosító ANOTHER SIGHT a két főszereplő, Kit, egy üdítően merész tinédzser és Hodge - egy titokzatos vörösszőrű macska - közötti kapcsolat érzelmi fejlődésére összpontosít. A londoni metró egy építkezési területének sötétjében találkoznak, miután Kit elveszíti a látását, amikor az általa felfedezett alagút összeomlik. Ketten egy kalandra indulnak az ismeretlenbe, ahol Hodge egy olyan nélkülözhetetlen társnak bizonyul, akire Kit támaszkodhat. Kit és Hodge - mind együtt, mind külön, egyedi képességeiket használva - egy szürreális fantáziavilágot fedeznek fel, ahol lenyűgöző helyeken haladnak át, és érdekes rejtvényeket oldanak meg. A London alatti Neverwhere-ben - egy Neil Gaiman urbánus fantáziája által ihlettet világban - Kit és Hodge egy olyan rejtett társadalomra lel, amelyet a világ legnagyobb feltalálói és a legnemesebb művészi elméi alkotnak, köztük Claude Monet, Nikola Tesla, Thomas Edison és még számos más, történelmi kulturális ikon.

Az Another Sight játékmenetének jellemzői:

EGY MEGINDÍTÓ KALAND - Történet egy lányról és macska-társáról akik egy olyan utazáson vesznek részt, amely túlmutat a látáson és a való világon. A kaland során a ragaszkodásról és az ármányról szóló mese kerekedik, amely érinti a baráti kapcsolatokat, a bizalom témakörét, valamint annak következményeit, ha elveszítjük azt, amit magától értetődőnek tekintünk. Az innovatív játékmenetet és az megindító történetet egy szimfonikus zenekar által életre keltett hangkulissza erősíti fel, amely kihangsúlyozza Kit és Hodge térbeli, érzelmes utazásának legemlékezetesebb pillanatait.

A MÚLT MESTEREI - Utazásuk során Kit és Hodge olyan híres virtuózokkal találkoznak, mint Claude Monet és más híres, történelmi személyiségek, és megismerkednek a világgal és az általa hordozott veszélyekkel is. Ezek a találkozások kihatással vannak a világ megjelenésére, mivel Kit észlelése az egyes híres szereplők kreatív irányzatának esztétikája szerint változik meg.

TÖRTÉNETKÖZPONTÚ JÁTÉKMENET - Használd az egyes szereplők különleges képességeit, hogy segíts Kitnek és Hodge-nak átkelni a világon, és legyőzni a környezet jelentette kihívásokat. Kit és Hodge szétválhatnak annak érdekében, hogy megvizsgálják a helyszínek egyes területeit, amelyeket a másik szereplő nem érhet el. Mind Kit, mind Hodge gyökeresen eltérõ módon érzékelik a világot, így különféle lehetõségek nyílnak meg előttük az akadályok leküzdésére, amelyekkel kalandjuk során találkoznak.

 

(C) 2018 Lunar Great Wall Studios S.r.l. Minden jog fenntartva.
Az összes többi védjegy és márkanév az engedélyezõk tulajdonát képezi.
A történelmi szereplők ihlettet játék teljes egészében a fantázia műve. Az játékban ábrázolt összes esemény és incidens a fejlesztők képzeletének szüleménye. A valós eseményekkel vagy helyszínekkel való bármilyen hasonlóság teljes egészében a véletlen műve.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Processzor: Quad-core Intel vagy AMD processzor, 2.0 GHz-es vagy gyorsabb sebességgel
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 470 / AMD Radeon HD 6870 vagy jobb
  • DirectX verzió: 11
  • Merevlemez: 5 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Processzor: Intel Core i5
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 / Radeon HD 7770
  • DirectX verzió: 11
  • Merevlemez: 5 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás