Army Men: Toys in Space (PC) DIGITÁLIS

Army Men: Toys in Space (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Végre itt a bizonyíték, hogy a kis zöld emberkék odakint vannak, az űrben!

Egy hordányi idegen játék támadta meg a Földet. Ráadásul felfogadták a Tan Army sereget, hogy segítsenek nekik meghódítani a galaxist. Egyetlen reményünk van, egy zöld műanyagkatona, akit Sarge-nak hívnak.

Bemutatkozik Tina Tomorrow és Space Trooper űrkatonáinak serege. A Green Army csapataival összefogva végigfagyasztják, kisütik és elpárologtatják maguk előtt az akadályokat a fürdőszobán át az űrbe, remélve, hogy az igazság nevében elpusztíthatják az ördögi szövetséget.

 

Főbb jellemzők:

  • Két új játékfajta: A Stunner, Paralyzer, Incinerator és Gunner egységek Galactic Army serege, és a Larva, Spider, Drone és Commander egységek Alien Army serege.
  • Új felfedezhető világok, köztük egy város egy idegen bolygón, a fürdőszoba, egy homokozó, és a hátsó kerti piknik terasz.
  • Menő fegyverválaszték: hangtompítós fegyverek, gyújtógránátok, napalm, nehéz ejtőernyősök, fagyasztósugarak, lézerfegyverek, légycsapók, sőt, ragasztó!

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2016 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., a 2K, valamint a kapcsolódó emblémák a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Windows: XP / Vista / 7 / 8 / 10
Processzor: 1.4 GHz
Memória: 512 MB RAM
Videokártya: DirectX 9.0 kompatibilis 3D videokártya
Egér és billentyűzet


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás