Bionic Commando: Rearmed (PC) DIGITÁLIS

Bionic Commando: Rearmed (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Platform, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A klasszikus oldal-scrollózós játékmenet szolgálatra jelentkezik – végre PC-re is megérkezett a Bionic Commando Rearmed, a legendás NES játék remake-je!

20 évvel a 8-bites klasszikus megjelenése után a Bionic Commando Rearmed az eredeti játék világát egy teljeskörű, "2.5D"-s grafikai felújítást követően alkotja újra. A Bionic Commando Rearmed megőrzi az előd lengős-lövöldözős, intenzív 2D-s oldal-scrollozós játékmenetét, amelyet a NES mestermű klasszikus 8-bites dallamain alapuló, vadonatúj zene kísér.

Azonban a Rearmed jóval több, mint egy sima remake – olyan teljesen új funkciókat találsz benne, mint például a kétfős kooperatív játékmód, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia az ellenségeknél, új bionikus-kar képességek, új fegyverek, nagyobb főellenfelek, és online ranglisták. Az eredeti NES játék sztorijához hűen ragaszkodó Bionic Commando Rearmed Nathan "R.A.D." Spencer első küldetésének történetét meséli el, aki azt a feladatot kapta, hogy szabadítsa ki a Birodalmiak fogságából a Super Joe névre hallgató ügynököt.

Az eredeti történet rajongói számíthatnak a találkozásra a NES verzió összes szereplőjével, valamint az összes emlékezetes pillanatra, amelyek annyira népszerűvé tették a játékosok körében a címet. A Rearmed a PC-re érkező 3D-s „nagy testvéréhez” megnyitható tartalmakkal, játékbeli tippekkel, és a két játékon átívelő történettel kapcsolódik.

 

Főbb jellemzők:

  • Klasszikus Bionic Commando oldalnézetes játékmenet, új képességekkel, fegyverekkel, és főellenfelekkel frissítve
  • Kétfős kooperatív játékmód
  • Teljesen modern megjelenés és felújított audio-részleg
  • Játékok közötti átjárhatóság – teljesítsd a Bionic Commando Rearmed bizonyos részeit, hogy új tartalmakat és segítségeket nyiss meg a Bionic Commando folytatásában
  • Kihívás-szobák – akadálypályák és lengedezős fejtörők teszik próbára képességeidet, legjobb időid pedig felkerülnek az online ranglistákra, ahol összehasonlíthatod őket más játékosok eredményeivel
  • Felülnézetes pályák – visszatérnek az eredeti játék felülnézetes scrollozós 'Enemy Encounter' szintjei, melyek alatt a klasszikus Commando játék remixelt zenéi dübörögnek!
  • Multiplayer – akár 4 játékos is összecsaphat az őrületes lövöldözésekben, közelharcokban, és lengésben bővelkedő meccsek során!
  • A játékon belüli grafikákat Shinkiro, a Capcom egyik legtehetségesebb művésze tervezte

 

BIONIC COMMANDO®: Rearmed ©CAPCOM CO., LTD. 2008 ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® XP Service Pack 2 vagy Windows Vista™
Processzor: Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: 128 MB DirectX 9c kompatibilis videokártya / nVIDIA GeForce 6600 GT / vagy hasonló ATI
Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
DirectX verzió: 9c
Merevlemez: 650 MB szabad terület
Perifériák: Billentyűzet és egér, Xbox 360 kontroller használata támogatott


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás