BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS

BioShock 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Térj vissza Rapture felejthetetlen világába Bioshock 2-ben, mely a több mint 50 „Az Év Játéka” díjat elnyerő, közel 3 millió példányban értékesített sorozat új része. A 2K Marin, a 2K Australia és a Digital Extremes által fejlesztett játék a robbanékony, első személyű akció, a magával ragadó történetmesélés és az intenzív többjátékos mód tökéletes egyvelegét nyújtja a játékosok számára.A történet:

A körülbelül 10 évvel az első BioShock rész sztorija után játszódó történetben Rapture csarnokaiban ismét a múlt bűnei visszhangzanak. Egy, az Atlanti-óceán partvonala mentén garázdálkodó szörny kislányokat rabol el, hogy Rapture víz alatti városába vigye őket. A legelső Big Daddy-t irányítva kell bejárnunk a lepusztult, de gyönyörű szellemvárost, miközben egy ismeretlen ellenség mellett válaszok, és saját túlélésünk után is kutatunk.

A BioShock 2 többjátékos módjában a játékosok számos élménnyel gazdagodhatnak, miközben megismerhetik a díjnyertes BioShock történetének előzményeit és eredetét. A Rapture pusztulása alatt játszódó multiplayer módban a Sinclair Solutions egyik plazmid tesztalanyát irányíthatjuk a BioShock első részében megismert Rapture víz alatti városában.Egyjátékos jellemzők:

  • A genetikailag továbbfejlesztett lövöldözős játékok evolúciója: Az innovatív fejlesztések minden egyes küzdelemnek további mélységet adnak, és új dimenziókat nyitnak meg a harc során. Az olyan új elemek, mint a kétkezes - plazmidos és fegyveres – harc kombinációja az ellenfelek pusztításának új, látványos lehetőségei előtt nyit utat. 
  • Visszatérés Rapture-be: Mintegy 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után járunk, a történet pedig egy epikus, még az eredetinél is intenzívebb utazással folytatódik, melynek helyszíne ezúttal is a valaha megalkotott leginkább magával ragadó és legfélelmetesebb virtuális világok egyike. 
  • Te vagy a Big Daddy: Irányítsd Rapture legjellegezetesebb szereplőjét, a BioShock világának védjegyévé vált Big Daddy-t, és tapasztald meg a város egyik legrettegettebb lakójának hatalmát és nyers erejét az új ellenségekkel folytatott harcokban. 
  • A díjnyertes történet folytatása: A videojátékok egyik legnagyszerűbb történetének elbeszélése új és egyedi, a narratívát elősegítő elemekkel folytatódik. 


Multiplayer jellemzők:

  • Genetikailag továbbfejlesztett multiplayer – Szerezz tapasztalati pontokat a játék során, melyekkel új plazmidokhoz és fegyverekhez férhetsz hozzá. Kombináld több száz különféle módon a fegyvereket, plazmidokat és tonikokat, és hozd létre teljesen egyedi, játékstílusodnak leginkább megfelelő hősödet.
  • Légy Rapture polgárháborújának tanúja – A játékosok Rapture lakosait irányítva közvetlen szerepet vállalnak a város bukását okozó polgárháborúban.
  • Tekintsd meg Rapture-t teljes pompájában – Lásd a várost, még mielőtt visszahódította volna az óceán, és harcolj olyan ikonikus helyeken, mint a Kashmir Restaurant, vagy a Mercury Suites, melyeket már az alapotól fogva kifejezetten a többjátékos módokhoz alkottak.
  • FPS veteránok által fejlesztett többjátékos módok – A Digital Extremes több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik az FPS játékok fejlesztése terén, munkáik közt megtalálhatóak a díjnyertes Unreal ® és Unreal Tournament ® sorozatok címei.

 

 

 

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak

© 2002-2013 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by 2K Marin, 2K Australia, 2K China and Digital Extremes. BioShock, 2K Games, the 2K Games logo, and Take-Two Interactive Software are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. . Digital Extremes and its logo are trademarks of Digital Extremes. Unreal ® is a registered trademark of Epic Games, Inc.Unreal ® Engine, Copyright 1998 -2010, Epic Games, Inc. All Rights Reserved

Ezen videojáték tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy szervezeteket képviseljen vagy jelenítsen meg. Minden hasonlóság a játék és valós személyek, események között teljes egészében a véletlen műve. A videojáték készítői és kiadói semmilyen módon sem támogatják, ösztönzik vagy nézik el a játékban ábrázolt magatartásformákat.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP, Vista, Windows 7 ; Processzor: AMD Athlon 64 processzor 3800+ 2.4Ghz vagy jobb, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz processzor vagy jobb; Memória: 2GB ; Videókártya: NVIDIA 7800GT 256MB videókártya vagy jobb, ATI Radeon X1900 256MB videókártya vagy jobb; DirectX®: DirectX 9.0c ; Merevlemez: 11GB ; Hangkártya: 100% DirectX 9.0C kompatibilis hangkártya vagy alaplapi hangkártya

Ajánlott:
Processzor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz ; Memória: 3GB ; Videókártya: NVIDIA 8800GT 512MB videókártya vagy jobb, ATI Radeon HD4830 512MB videókártya vagy jobb; Egyéb követelmények: az első telepítés egyszeri internet kapcsolatot igényel; a telepítéshez szükséges a következő programok installálása: Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Microsoft DirectX.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás