Borderlands 3 Director's Cut Steam

Borderlands 3 Director's Cut Steam DLC

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Multiplayer, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Borderlands 3 még nagyobb lesz a Director’s Cut kiegészítővel, egy új főellenféllel, plusz sztoriküldetésekkel, kulisszák mögötti extrákkal és három készletnyi tematikus tartalommal.

Próbára teheted tudásodat a legrettentőb varkid ellen. A nevét régóta suttogták véráztatta legendákban; a Legyőzhetetlen Hemovorous felébredt! Ez a kolosszális rablóvezér Pandorán ütötte fel a tanyáját, és csak a legvadabb nagyvadászoknak van esélye szétrúgni a kitines ülepét a minőségi zsákmány reményében. Hozz magaddal néhány havert erre a csatára, és készülj a varkid vérözönre… ez zűrös lesz!

Közben Ava meg van győződve róla, hogy potenciálisan természetfeletti gyilkosságok nyomára bukkant, és úgy dönt, podcast-sorozat formájában dokumentálja felfedezéseit. Tekintsd magad az ő fegyvert lóbáló társ-műsorvezetőjének, és nyomozz a Pandorán, Prometheán, Eden-6-on és Nekrotafeyón válaszok (és zsákmány) után kutatva, néhány ismerős arc segítségével.

A Director’s Cut változatban a széfvadászok egy gyilkosságsorozatot oldhatnak meg, új zsákmányt szerezhetnek 3 új Vault Card segítségével, plusz sosem látott betekintést kapsz a Borderlands 3 fejlesztésébe. Pillants be a kulisszák mögé és tudj meg többet a kezdetekről, a kivágott tartalmakról és bakikról. És ez nem minden! Átböngészheted a látványterveket, storyboardokat, elveszett térképeket és a fejlesztés során készült felvételeket.

A Director’s Cut tartalmaz 3 Vault Cardot is, amelyekkel későbbi tematikus zsákmánycsomagokhoz jutsz! A Vault Cardok megjelenésükkor aktiválódnak, és számos kozmetikai kiegészítőt, valamint kiválóan tápos cuccot is elérhetővé tesznek. Az első Vault Card a Director’s Cut megjelenésével válik elérhetővé, és a Borderlands legnépszerűbb elesett hőseinek állít emléket. Ha több Vault Card is elérhető, kiválaszthatod, hogy melyik legyen aktív.

Ehhez a tartalomhoz a Borderlands 3 szükséges, és a Season Pass 2 tartalmazza. A Director’s Cut három Vault Cardjából egy már elérhető, a maradék kettő pedig 2021. végén jelenik meg.

Újdonságok:

  • Küzdj meg a Legyőzhetetlen Hemovorousszal, egy gigászi varkid rablóvezérrel, akitől a játék legjobb zsákmányát szerezheted (ha meg tudod ölni).
  • Látogass meg új helyszíneket több bolygón is titokzatos gyilkosságok után nyomozva, és segíts Avának elindítania a saját podcastját
  • Nézz meg számos, kulisszák mögötti tartalmat a fejlesztőktől, köztük látványterveket, storyboardokat, klipeket és egyebeket
  • Hozd ki a legtöbbet három Vault Cardból, tematikus zsákmánnyal és ütős cuccokkal! Gyűjtögethetsz számos kozmetikai tartalmat, köztük új széfvadász fejeket és külsőket, fegyverfestéseket és kütyüket, hangulatjeleket, ECHO Device külsőket és dekorációkat a Sanctuary III-hoz

 

© 2020 IPerion, LLC. Kiadja és terjeszti a 2K. A Gearbox és Borderlands, valamint a Gearbox Software és a Borderlands logó a Gearbox Software, LLC. bejegyzett védjegye. Használatuk a jogbirtokos engedélyével történik. A 2K és a 2K logó a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye. Minden jog fenntartva. 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM KÖVETELMÉNY 1080p

  • Operációs rendszer – Windows 7/8/10 (legfrissebb szervizcsomag)
  • Processzor – AMD FX-8350 (Intel i5-3570)
  • Memória – 6GB RAM
  • Videokártya – AMD Radeon™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB)
  • HDD – 75 GB

JAVASOLT KONFIGURÁCIÓ 1440P

  • Operációs rendszer – Windows 7/8/10 (legfrissebb szervizcsomag)
  • Processzor – AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770)
  • Memória – 16GB RAM
  • Videokártya – AMD Radeon™ HD 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB)
  • HDD – 75 GB

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás