Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITÁLIS

Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Szerepjáték / RPG, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Lépj be újra a pokoli házba! A Citadale - The Legends Trilogy egy klasszikus, 8 bites akciójáték, a rengeteg NES-klasszikus stílusában. Vámpírok, zombik és az éjszaka egyéb lényei várnak. Rettenetes éj ez egy átokra.

Te vagy Sonja Dorleac, egy fiatal nő, akinek feladata, hogy megállítsa a helyi Sötét Nagyúrat abban, hogy sötétségbe borítsa a földeket. A Shadow Blade-del - a férjétől kapott legendás karddal - és eszével felfegyverkezve útra kel, hogy helyreállítsa a békét a vidéken. De nincs egyedül.

A gyűjtemény az eredeti játék mellett két, teljesen új történetmódot tartalmaz. A trilógia második - a rég elmúlt napokat idéző, nosztalgikus emlékeket felébresztő részében - Sonja és fia, Gabriel vállvetve harcolnak a sötétség erői ellen, míg a harmadik fejezet középpontjában Christopher, a Shadow Blade örököse és Sonja unokájára áll.

Minden egyes fejezetben hat, az éjszaka teremtményei által ellepett pályát találsz, remek bossharcokkal, és emlékezetes zenével. A Legends trilógia kiváló ár-érték arányával kötelező vétel mindenki számára, aki az ehhez hasonló játékokkal nőtt fel.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: 1Ghz
Memória: 512 MB RAM
Tárhely: 250 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás