Dead Rising 3 Apocalypse Edition (PC) DIGITÁLIS

Dead Rising 3 Apocalypse Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A kritikailag is elismert, az Xbox One megjelenésének idejében exkluzív Dead Rising™ 3 2014 nyarán végre megérkezik PC-re is. A PC-s játékosok nagyfelbontásban, széles képarány támogatással, még részletesebb karakter-, háttér- és tárgytextúrák mellett élhetik át a rettenetes zombihordák támadását.

Dead Rising 3  PC verziója teljes Steam támogatással rendelkezik:  Steam teljesítmények, Steam Felhő, Steam Játékkártyák, globális ranglisták és a teljes kontroller-támogatás. A játék emellett az egérrel és a billentyűzettel is együttműködik, a játékosok bármikor, valós időben válthatnak  - akár oda-vissza is – a két irányítási mód között.

Dead Rising sorozat harmadik tagjaként – melyből több mint 1 millió darabot adtak el eddig – a Dead Rising 3 10 évvel a Dead Rising 2 eseményei után játszódik. A város ezúttal az országos zombi-járvány sújtotta Los Perdidos, melyben egy fiatal szerelő – Nick Ramos - történetét követhetjük. Meg kell találnia a módját, hogyan meneküljön ki a több ezer vérszomjas élőhalott által elözönlött városból, még mielőtt egy küszöbön álló katonai csapás eltörli a települést és lakóit a Föld felszínéről. Az útja során megismert más túlélők segítségére, és az egyedi és erőteljes fegyverkombinációkra támaszkodva Nicknek minden kreativitására szüksége lesz, hogy még időben kijusson a járvány sújtotta városból.

 

JELLEMZŐK:

  • Üdv Los Perdidosban! – Tíz év telt el a Fortune Cityben történek óta. A játékosok ezúttal Los Perdidos hatalmas nyitott – és fertőzött – világában küzdenek a túlélésért, miközben elmerülhetnek a magával ragadó akcióban és a lenyűgöző grafikában.
  • A teljes túlélőhorror akció végre PC-n – A teljes egészében a nagyfelbontású futtatásra optimalizált PC változat teljes Steam és kontroller támogatást kapott
  • Több zombi, mint eddig bármikor – A zombik okosabbak és halálosabbak, mint korábban bármikor. A fejlett mesterséges intelligencia révén az élőholtak tisztában vannak azzal, mi zajlik körülöttük, mi történik a „társaikkal”, így a játékosoknak minden tudásukat és kreativitásukat latba kell vetniük a túlélés érdekében.
  • Több száz egyedi fegyver- és járműkombó – Kombinálj és szabj testre több száz, a sandbox világban talált tárgyat, és alkosd meg például a kegyetlen Boom Cannon-t, vagy a Party Slapper járművet.
  • Nézz szembe a rettenettel egyedül vagy egy barátoddal– fogj össze egy barátoddal a vég nélküli zombiirtáshoz, és szerezz tapasztalati pontokat, melyek átkerülnek az egyjátékos kampányba is.

 

©CAPCOM CO., LTD. 2014. ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit edition, Windows 8 64-bit edition 
Processzor: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz (vagy Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz) / AMD Phenom II X4 945 @ 3.00 GHz vagy jobb
Memória: 6 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 570 / AMD Radeon 7870 vagy jobb
DirectX verzió: 11 
Halózat: Szélessávú internet kapcsolat
Merevlemez: 30 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis hangkártya
Egyéb: A kooperatív játékhoz szélessávú internetkapcsolat kapcsolat szükséges.

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit edition, Windows 8 64-bit edition
Processzor: Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz vagy hasonló AMD 
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA® GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 30 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:  kooperatív játékhoz szélessávú internetkapcsolat kapcsolat szükséges. Xbox 360 Controller for Windows vagy más Xinput-kompatibilis kontroller használata ajánlott a játékhoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás