Headsnatchers (PC) DIGITÁLIS

Headsnatchers (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Indie (Független), Casual, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Ne veszítsd el a fejed!

A Headsnatchers egy iszonyatosan szórakoztató multiplayer partyjáték. Válassz ki egy fejet a hatalmas választékból, és próbáld a nyakadon tartani, miközben megpróbálod eltávolítani a többiek kobakját. Miután lekaptad az ellenfeled fejét, világosítsd ki az eredménytáblát. Csak gyors reflexekkel szerezheted vissza a saját fejedet, hogy elkerüld a megaláztatást és a szégyent. Játszz online vagy offline a 25 különleges - egyedi szabályokkal és jellemzőkkel rendelkező - helyszín négy különböző játékmódjában. Ez a pokoli káosz még a legjobb barátságokat is alapos próbára teszi.

Válassz több mint 100 egyedi fejből, vagy hozd létre saját másodat a szerkesztő segítségével.

A teljesen interaktív környezetek segítségével csapdákat állíthatsz, tárgyakat pusztíthatsz el, vagy akár gigantikus, csápos tengeri lényeket is megidézhetsz. Bármi lehetséges.

Minden egyes pálya saját szabályokkal és fegyverek érkezik. Hiszen a változatosság gyönyörködtet, nem igaz?

 

Főbb jellemzők:

  • Online és helyi multiplayer őrület, akár 4 fő részvételével
  • 4 játékmód, 25-nél is több különleges szint
  • Egyjátékos zombi mód, ha épp emberundorod lenne
  • Szabd testre szereplődet 100 bolondos fej közül választva
  • Hozz létre egyedi fejeket a grafikus szerkesztővel

 

Headsnatchers © 2018 IguanaBee. Developed by IguanaBee. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Chile.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 SP1 és 8, Windows 10Processzor: Intel i5 2.7 GhzMemória: 8 GB RAMVideokártya: Nvidia GeForce GTX 660tiDirectX verzió: 12Merevlemez: 6 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 SP1 és 8, Windows 10Processzor: Intel i7Memória: 12 GB RAMVideokártya: Nvidia GeForce GTX 960DirectX verzió: 12Merevlemez: 6 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás