L. A Noire Rockstar

L. A Noire Rockstar

Kategória:

Szimulátor, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Rockstar Launcher

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Az L.A. Noire vad bűnügyi thriller, amely a lélegzetelállító akciót tényleges nyomozómunkával vegyíti, hogy sohasem látott interaktív élményt nyújtson.

Az L.A. Noire ezen teljes kiadása tartalmazza az eredeti játékot és minden eddig kiadott letölthető tartalmat.

 

A MotionScan úttörő animációs technológiájával, ami bámulatba ejtő részletességgel rögzíti a színész arcjátékának minden apró rezdülését az L. A. Noire vad bűnügyi thriller, amely a lélegzetelállító akciót tényleges nyomozómunkával vegyíti, hogy sohasem látott interaktív élményt nyújtson. Keress nyomokat, üldözd a gyanúsítottakat és hallgasd ki a szemtanúkat, miközben egy olyan városban küzdesz az igazság kiderítéséért, ahol mindenkinek van takargatnivalója.

Hollywood háború utáni aranykora közepette Cole Phelbs, a Los Angeles-i rendőrség detektívje szembetalálja magát a saját sikerében fuldokló várossal. Mindent áthat a korrupció, robbanásszerűen nő a kábítószer-kereskedelem, és soha nem látott magasságokba tört a gyilkosságok száma. Miközben azért küzd, hogy egyre feljebb jusson a ranglétrán, és hogy azt tegye, ami helyes, Phelpsnek fel kell tárnia a gyújtogatássorozat, a bűnszövetkezetek és a kegyetlen gyilkosságok mögötti igazságot, szembeszállva a Los Angeles-i alvilággal, sőt még saját osztályán dolgozó munkatársaival is, hogy végül feltárja a titkot, amely a rothadt velejéig megrázhatja a várost.

Az L.A. Noire ezen teljes kiadása tartalmazza az eredeti játékot és minden eddig kiadott letölthető tartalmat, köztük a „Nicolson Electroplating” gyújtogatási ügyet, a „Reefer Madness” erkölcsrendészeti ügyet, a „The Consul's Car” közlekedésrendészeti ügyet, a „The Naked City” erkölcsrendészeti ügyet és a „A Slip of the Tongue” közlekedésrendészeti ügyet.

 

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 | T2 Take-Two Interactive

©2006–2020 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, L. A. Noire és R* márkák és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy a világ más országaiban. A szoftver egyes összetevői © Master Licensing, Inc., 2010. Minden jog fenntartva. A Naked City és a hozzá kapcsolódó védjegyek, illetve arculati jegyek a Master Licensing, Inc. védjegyei. A Team Bondi márka és logó a Team Bondi Pty. Ltd. tulajdona. A Havok márka és logó a Havok.com, Inc. tulajdona. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2020 RAD Game Tools, Inc. A besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: https://www.rockstargames.com/eula

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

• Operációs rendszer: Windows 7
• Processzor: Intel processzorok: Dual Core 2.2 GHz – Quad Core 3.2GHz; AMD processzorok: Dual Core 2.4Ghz – Quad Core 3.2Ghz;
• Memória: 2–8GB;
• Videokártya: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB – NVIDIA GeForce GTX 580 1536 MB vagy Radeon HD3000 512 MB – Radeon HD 6850 1024 MB
• Hang: 100% DirectX 9 kompatibilis;
• Merevlemez: 16GB elérhető

 

A kezdeti aktiváláshoz internetkapcsolat és érvényes Rockstar Social Club-fiók kell (16 éves kortól lehet regisztrálni); a szükséges szoftvertelepítések: Sony DADC SecuROM; DirectX és Microsoft Windows .NET Framework, valamint Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86).

Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például az integrált grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Partnerkövetelmények: A szoftver megvásárlása előtt olvasd át a szolgáltatási feltételeket ezen az oldalon.

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás