Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok, Linux játékok, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Bolygónkat idegenek foglalták el, és rabszolgasorba taszították az emberiséget. Csak neked van meg a tudásod, amely ahhoz szükséges, hogy visszaverd az aljas fenyegetést, kiszabadítsd földlakó embertársaidat, és MEGMENTSD A VILÁGOT.

A Mugsters egy fizika-alapú, szuperpörgős, akciódús logikai játék, amelynek sandbox pályáin különböző járművekkel, környezeti csapdákkal, és robbanóanyagokkal kísérletezve kell túljárnod ellenségeid eszén, hogy elmenekülhess előlük.

A Mugstersben a kreativitáson van a hangsúly. Szabadítsd ki a foglyokat, gyűjtsd össze a kristályokat, és lépj le - amilyen módon csak tudsz!

 

Főbb jellemzők:

  • GYORS IRAMÚ AKCIÓ! - Küzdj meg változatos veszélyekkel a zseniális pályák sorozatán. Vigyázz az idegenek rablósugaraival, a rakétatornyokkal, és a számtalan egyéb csapdára, miközben menekülsz az idegesítő betolakodók elől, akik végig a nyomodban vannak.
  • FIZIKA! – A fizika-alapú, sandbox környezet szabad kísérletezésre csábít. Teljesítsd a feladatokat úgy, ahogyan te szeretnéd, és - a biztonság kedvéért - dobj be egy pár robbanó hordót is.
  • JÁRMŰVEK! – Több mint 30 járműtípus áll rendelkezésedre: törd, gázold, szúrd, aprítsd, és lődd szabaddá az utat, a földönkívüli rettenettel harcolva.
  • REJTVÉNYEK!– Ha túl akarsz élni ezeken az ellenséges szigeteken, szükséged lesz az eszedre is. Használd a robbanóanyagok, csapdák, és járművek keverékét, hogy megmentsd az embereket, összegyűjtsd a kristályokat, és repülve kijuss innen. Csak próbáld meg nem elütni magadat!
  • MULTIPLAYER!– Csatlakozz egy barátodhoz, és nézzetek együtt szembe a világot uraló fenyegetéssel. Az egyjátékos kampány összes küldetése kétfős, helyi kooperatív módban is élveztes!



Mugsters. Developed by Reinkout. © 2017. Mugsters is a trademark or registered trademark of Reinkout. Published by Team17. © 2017. Team17 is a registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo E8000 series 3.0GHz+/ AMD Phenom II X2 500 series 3.1GHz+
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: Radeon HD 7770 / Geforce GTX 650 / Intel HD 530
DirectX verzió: 10
Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás