Resident Evil 7 biohazard (PC) DIGITÁLIS

Resident Evil 7 biohazard (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Resident Evil™ 7 biohazard új irányba kormányozza a Resident EvilTM-franchise hajóját, visszatérve annak horror-gyökereihez, megnyitva az utat egy igazán rémisztő horrorélmény előtt. A A Resident Evil 6 drámai eseményei után játszódó új epizód napjaink Amerikájának vidékére, egy baljóslatú ültetvény kúriájába kalauzol, ahol a Resident Evil-széria történetében először a kaland teljes egészében belső nézetből élhető át. A sorozatra jellemző, a felfedezést és a feszült hangulatot egybegyúró, a túlélő horrorok műfaját megteremtő ikonikus játékmenet révén a Resident Evil 7 biohazard egy felkavaróan életszerű élményt hoz, amely a horror műfajának egy új fejezetét nyitja meg.

 

Jellemzők:

  • A horror új érájának kezdete - A nagy népszerűségnek örvendő Resident Evil-széria drámai változáson megy keresztül az új, PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PlaStation VR-ra érkező hetedik fejezetnek hála.
  • Vissza a széria gyökereihez - A Resident Evil 7 biohazard a kultikus korai epizód játékmenetéből táplálkozik, amely a felfedezést, a feladványokat, és a feszült hangulatot helyezte előtérbe - az új fejezet ezt kombinálja a játékmenet frissítése révén, amely így új szintre emeli a túlélő horrorok által nyújtott élményt.
  • Immerzív, zsigeri horror - A belső nézetre való váltás rémisztő közelségbe hozza a horror élményt, amit a PlayStation VR-támogatás emel a négyzetre
  • Új technológiai alapok - A teljesen új, VR-kompatibilis játékmotor a legmodernebb technológiákkal együttműködve hozza létre a felkavaróan fotorealisztikus élményt, soha nem látott szintű beleélést biztosítva

 

©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

Operációs rendszer: WINDOWS® 7,8,8.1,10 (kizárólag 64 bites) 
Processzor: Intel® Core™ i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX™-6300 vagy jobb  
Memória: 8 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 760 vagy AMD Radeon™ R7 260x, 2GB Video RAM-mal
DirectX verzió: 11 
Merevlemez: 24 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX® 9.0c vagy újabb támogatással) 
Egyéb megjegyzések: A fenti célhardver-specifikációk 1080P/30FPS-re vonatkoznak. *A játék aktiválásához internet-kapcsolat szükséges. A játék még fejlesztés alatt áll, így a PC rendszerkövetelmények a későbbiek során változhatnak. 

AJÁNLOTT: 
Operációs rendszer: WINDOWS® 7,8,8.1,10 (kizárólag 64 bites) 
Processzor: Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz vagy ennek megfelelő AMD, vagy jobb 
Memória: 8 GB RAM 
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 1060, 3GB VRAM-mal
DirectX verzió: 11 
Merevlemez: 24 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound kompatibilis (DirectX® 9.0c vagy újabb támogatással) 
Egyéb megjegyzések: A fenti célhardver-specifikációk 1080P/60FPS-re vonatkoznak. *A játék aktiválásához internet-kapcsolat szükséges. A játék még fejlesztés alatt áll, így a PC rendszerkövetelmények a későbbiek során változhatnak. 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás