Tower 57 2-Pack (PC/MAC) DIGITÁLIS

Tower 57 2-Pack (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A csomag a Tower 57 játék két példányát tartalmazza - egyet neked, egyet pedig egy barátodnak!

 

Egy disztópikus, dieselpunk világban, ahol a Megatornyok a civilizáció kizárólagos enklávéi, egy rendkívüli egyénekből álló csoport izgalmas küldetésre indul: céljuk, hogy beszivárogjanak az elszakadt 57-es toronyba. Képességeik, klipek kapacitása és együttműködési képessége dönt a sorsukról.

In a dystopian, dieselpunk world, where Megatowers are the only enclaves of civilization, a group of extraordinary individuals is sent to infiltrate the reclusive Tower 57. Sorsukat képességeik, tölténytáraik mennyisége, és együttműködésük hatékonysága fogja eldönteni.

A Tower 57 egy FELÜLNÉZETES, TWIN STICK SHOOTER a 16-bites korszak ihlette pixel-art grafikával, rombolható környezetekkel, és a kooperatív módra helyezett hangsúllyal. Emellett pedig egy modern megközelítése annak, hogy mitől is voltak annyira jók 'a régi szép idők' AMIGA játékai.

 

JELLEMZŐK:

GYORS IRAMÚ ARCADE JÁTÉKMENET

Semmi sem jobb, mint az old-school. Lőj mindenre, ami mozog - és próbálj közben nem meghalni. A Tower 57 az egyszerű rendszerek egymás közti kölcsönhatásából kialakuló összetett helyzeteket kínál - elég kemény módon. Az életek száma szűkös, a respawnok korlátozottak, a nehézség pedig akkor szökik az égbe, amikor a legkevésbé számítasz rá.

 

A PUSZTÍTÁS ESZKÖZEI

Válassz hat eltérő karakter közül, melyek mindegyike különböző képességekkel, fejleszthető fegyverekkel és kütyükkel rendelkezik. Ha pedig a küldetés során elveszíted az egyik kezed vagy lábad - még mindig helyettesítheted egy új, jobb végtaggal! Sajátítsd el a kombókat, és soha nem fogsz unatkozi, amíg feljutsz a 57-es torony csúcsára.


EGYÜTTMŰKÖDÉS

A pusztítás akkor az igazi, hogy mással együtt csinálod. A Tower 57 fő kampányát mind egyjátékos, mind helyi/online koop módban játszhatod. Támadd oldalba ellenfeleidet, csald őket csapdába, használd a kifejezetten koop módhoz készült arzenált, vagy kombináld hagyományos fegyvereiteket a megnövelt tűzerő, valamint az új hatások érdekében!

 

DIESELPUNK VILÁG

Leld meg a kiutat a liftekkel összekötött folyosók labirintusában, a boltokkal és terminálokkal zsúfolt központi hubban, és a torony rég elfeledett részeihez vezető, titkos falak mögött rejtőző feltérképezetlen átjárókban. A véletlenszerűen generált pályák ideje lejárt - a Tower 57-ben minden a legutolsó pixelig alaposan és gondosan meg lett tervezve.

 

ROMBOLHATÓ KÖRNYEZET

Törj, zúzz, és pusztíts el mindent. Tölts újra. Ismételd meg. Mert mindenki imádja, amikor a dolgok hatalmas ROBBANÁSSAL megsemmisülnek. Minden - a törmeléktől és töltényhüvelyektől egészen a véres lábnyomokig - a Toronyban megtett pusztító utadat jelzi.

 

ELLENSÉGEK

Minden egyes ellenség saját, csak rá jellemző harci mechanikákkal, mozgási- és támadási mintákkal, valamint gyengeségekkel rendelkezik. És jobban teszed, ha megtanulod ezeket a gyengéket, ha nem akarsz gyorsan a fűbe harapni.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4, AMD Athlon(TM) X2 2.8 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis 

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10, Processzor: Intel(R) Core(TM) i5, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis 

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: 10.6, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4, AMD Athlon(TM) X2 2.8 Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: alaplapi

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: 10.6, Processzor: Intel(R) Core(TM) i5, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Merevlemez: 500 MB szabad terület, Hangkártya: alaplapi

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás