War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS

War Tech Fighters (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Galaxisszerte Hebos és Ares lázadó kolóniái egyesítik erőiket, hogy szembeszálljanak a Zatros Birodalommal, a valaha készült legpusztítóbb fegyverekkel – a War Tech-ekkel. Az űrbéli csatákat teljesen új szintre emelő War Tech-ek hatalmas mechák, amelyek az űr harcmezőin egyesítik a brutális precízitást, és a legmodernebb technológiákat.

 

A War Tech Fighters egy űrbéli mecha akciójáték, amelyben keverednek a japán animék látványos akciói a hollywoodi szupermozikkal. Konfiguráld, fejleszd, és szadb testre War Tech-edet, majd vesd magad a harc sűrűjébe, hogy visszaverd a zatroniai erőket, és megmentsd a galaxist!

 

Az Early Access változat főbb jellemzői:

  • Irányíts egy teljesen felszerelt War Tech-et -  Pusztítsd el ellenségeidet távolról gépágyúkkal és rakétákkal, vagy tedd 'szorossá és személyessé' a közelharcot kardokkal és pajzsokkal.
  • Testreszabhatóság - Mecha alkatrész-, fegyver-, és színkombinációk százezrei gondoskodnak róla, hogy kiemelkedj a csatatér sűrűjéből.
  • Bővítési lehetőségek - Három alap robotkészlet, melyek mindegyike különleges bónuszokkal, és több, mint 150 fejleszthető robot alkatrésszel rendelkezik.
  • Kutatás & fejlesztés - Kutass ki új fejlesztéseket, amelyekkel korszerűsítheted a War Tech-eket, és alkoss olyan új fegyvereket, mint például a rakétavetők, vagy az antianyag-ágyúk.
  • Lépj szintet - Juss tapasztalati pontokhoz a harc során, amelyekkel War Tech pilótád szintjét növelheted, támadó és védekező bónuszokat szerezve.
  • Intenzív egyjátékos küldetések - Éld át Nathan Romanis százados első 12 küldetését a galaxisban.
  • Parancsnoki híd szimulátor - Gyakorolj War Tech-eddel, játssz újra korábbi küldetéseket, vagy vegyél részt a különleges Kihívásokban, hogy tapasztalatot, vagy kiegészítőket szerezz harcigéped fejlesztéséhez.
  • Túlélő mód - Tedd végső próbára képességeidet a végtelen túlélőmód arénájában, és szerezd meg a különleges jutalmaket.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 7 or above (64bit OS)
Processzor: 2Ghz Dual Core Processor
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GT 740 or equivalent
Tárhely: 2 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás