Warhammer: End Times - Vermintide (PC) DIGITÁLIS

Warhammer: End Times - Vermintide (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A halandók ideje véget ér, és a Káosz uralma közeleg. A Sötét Istenek végre közös céllal egyesítik erejüket, hogy korábban soha nem látott módon szabadítsák őrületüket a világra. Sigmar birodalmában Karl Franz figyelmét az északi vademberek betörései kötik le, azonban nem ez az egyetlen fenyegetés. Ahogy a Káosz-hold Morrslieb egyre növekszik, vinnyogó, éles hangok visszhangzanak a Birodalom városai alatt húzódó rágcsálóalagutakban, miközben a Skaven sereg a felszínre tör. A rikácsoló, útjában mindent felzabáló tömeg először Ubersreik bukkan fel. Nem telik el sok idő, amíg Ubersreik a Szarvazott Patkány gonosz árnyéka alatt sínylődő hullavárossá válik.

De még a legsötétebb időkben is vannak bajnokok, akik megvilágítják az utat. Miközben Ubersreik rettegve meglapul, öt hős, akiket a sors szeszélye hozott össze, felveszi a harcot a patkányemberekkel. Csak az idő lesz a megmondója, hogy megvan-e bennük a túléléshez szükséges erő, arról nem is beszélve, hogy lesz-e elég idejük, hogy együtt kiűzzék a megszállókat. Az igazság azonban kétségtelen: ha ők öten elesnek, akkor Ubersreik velük együtt bukik el.

 

A Vermintide egy kooperatív, első személyű lövöldözős és közelharci akció-kalandjáték, amely a legendás Warhammer Fantasy univerzum Végidők korszakában játszódik. 

A Vermintide a Skavenek által lerohant Ubersreik városában és környékén játszódik. Bújj az öt - különböző játékstílussal, képességekkel, felszereléssel és személyiséggel rendelkező - hős egyikének szerepébe. Együttműködve, a hősök egyéni tulajdonságait használva kell túlélnetek a könyörtelen - Skaven néven ismert - patkányemberek hordáinak invázióját. A csaták változatos helyszíneken, a Magnus-torony tetejétől az Alvilági Birodalom járataiig zajlanak.

 

Főbb jellemzők:

  • Kooperatív, akár négyfős túlélés - Állj össze barátaiddal, vagy halj meg egyedül. A Vermintide folyamatosan próbára teszi a csapatmunkátokat és képességeiteket. A drop-in, drop-out multiplayer, és a mesterséges intelligencia által irányított botok biztosítják, hogy mindig teljes legyen a csapat, a rendelkezésre álló játékosok számától függetlenül.
  • Játssz az öt különleges hős egyikeként - Válassz az öt egyedi karakter közül, amelyek mindegyike saját személyiséggel, motivációkkal, és elmondásra váró történettel rendelkezik. A csoport túlélésének kulcsa a csapatmunka fontosságának felismerése.
  • Hatalmas hősarzenál - Mindegyik hős saját fegyverarzenállal rendelkezik, így lehetőséged nyílik arra, hogy harcmódjukat a saját játékstílusodhoz igazítsd. A játékban több száz különféle fegyvert találsz, egyebek mellett kardokat, tőröket, szekercéket, kalapácsokat, íjakat, puskákat, mágikus rúnákat.
  • Indulj egy epikus küldetésre - A Vermintide 13 változatos és felejthetetlen pályával vár - földön, épületekben, falakon, és a felszín alatt - a hatalmas Magnus-toronytól az alattomos Alvilági Birodalomig. 
  • Éld át a Skaven veszedelmet, mint korábban sohaA rosszindulatú és ravaszt patkányemberek áradata vár, akik szétvernek, szétkarmolnak, és elpusztítanak mindent, ami az útjukba kerül. Nézz szembe a kegyetlen klánpatkány-falkákkal, vagy a halálos, speciális elitegységekkel.
  • Szerezz csillogó lootot - A csapatmunkát mindennél jobban jutalmazva a küldetés végén loot-kockákat kapsz, amelyekkel te és csapattársaid egy fegyvert, egy fejfedőt, vagy egy bizsut kaphattok. A mellékküldetések teljesítésével pedig jobb loot-kockákkal egészítheted ki a dobást. 
  • Harcolj kiszámíthatatlan ellenségekkel - A Vermintide egy dinamikus spawn-rendszerrel rendelkezik, amely lépten-nyomon új, veszélyes kihívásokat tartogat.
  • Ismerj meg egy magával ragadó történetet - A Games Workshop veteránjai összefogtak, hogy egy fantasztikus új fejezettel gazdagítsák a Warhammer történetét, amely új nézőpontból mutatja be a Végidők kataklizmikus eseményeit.
  • Keresd meg a biztonságba vezető utatA skavenek hihetetlen mozgékonysággal büszkélkedhetnek, képesek mászni, és fantasztikus távolságokra képesek ugrani, hogy a Hősök életét pokollá tegyék. Nem számít, hogy merre mész, ők már ott lesznek, készen arra, hogy lecsapjanak.

 

 


Warhammer End Times: Vermintide © Copyright Games Workshop Limited 2015. Warhammer End Times: Vermintide, the Warhammer End Times: Vermintide logo, GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or ©Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8/8.1 64-bit, Windows 10 64-bit*
Processzor: Intel Core2 Quad Q9500 @ 2.83GHz vagy AMD Phenom II X4 940
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5770 /1GB VRAM-mal
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 30 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: *FIGYELEM: A 32 bites operációs rendszerek JELENLEG hivatalosan nem támogatottak


AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8/8.1 64-bit, Windows 10 64-bit*
Processzor: Intel Core i7-4790K @ 4.00 GHz vagy AMD FX-9590 @ 4.7 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 vagy AMD GPU Radeon R9 290
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 30 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: *FIGYELEM: A 32 bites operációs rendszerek JELENLEG hivatalosan nem támogatottak


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás