Warhammer: Vermintide 2 (PC) DIGITÁLIS

Warhammer: Vermintide 2 (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Vermintide visszatért – sötétebb, véresebb és intenzívebb, mint valaha!


Warhammer: A Vermintide 2 a kritikusok által is elismert Vermintide folytatása. Eljött az ideje, hogy ismét ellátogass ebbe brutálisan véres, belső nézetes csapatjátékba, amelyet zsigeri és földet rengető közelharcok tesznek még izgalmasabbá. A játék a Warhammer Fantasy Battles világ háborútépázta apokaliptikus környezetében játszódik. 

Öt hősünk visszatért, hogy egy még nagyobb veszedelemmel nézzenek szembe – az ellenséges és pusztító Káosz hadsereg egyesített erőivel és a Skaven horda sokaságával. Készülj fel az eddigi legnagyobb kihívásra, ahogy a csapatoddal együtt kétségbeesetten próbáljátok túlélni a véget nem érő rohamokat. Válassz a 15 különböző karriermód közül, haladj előre a képességfán, alakítsd seregedet a saját stílusodhoz, küzdd keresztül magad a számtalan szemet gyönyörködtető szinten, és mérettesd meg magad az új Hősi tettek rendszerében. Az egyetlen dolog, ami a totális vereség és győzelem között áll, az te és a szövetségeseid vagytok. Ha elbuksz – a Birodalom is veled bukik.

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Könyörtelen 4 játékos csapatélmény
    A Káosz hadsereg és a Skaven horda egyesített csapatai kegyetlenek és könyörtelenek, ezért összehangolt csapatmunkára lesz szükség a túléléshez.
  • 5 hős 15 karrierúttal
    Válassz a 15 egyedi karriermód közül, amelyek mindegyikében különböző megjelenéseket, képességeket, adottságokat és fegyvereket találsz.
  • A Káosz és Skaven összedolgoznak
    Készülj fel a páratlanul nagy veszedelemre, a Káosz hadsereg és a Skaven horda egy sötét egyezményt kötött, amellyel a világot a halálba és pusztulásba akarják taszítani. Hőseink egy ellenséges harcosokból álló, különböző alakban és méretben megjelenő hordával állnak szemben.
  • Hősi tettek rendszere
    Élj át egyedi forgatókönyveket, intenzív megpróbáltatásokat az új Hősi tettek rendszerében – korlátozott számban elérhető küldetések, amelyek drámaian megváltoztatják az ellenség összeállítását, az adott szint beállításait, a fegyverhasználatot, valamint a küldetések feladatait.
  • Képességfák és fejlődés
    Fejleszd hőseidet, és haladj előre a választott karrier képességfáján, miközben utad során új képességeket oldhatsz fel, és hatékony felszerelésekre tehetsz szert.
  • A kaland folytatódik
    Fedezd fel az új, lélegzetelállító szintek széles választékát, amelyeket Helmgartban és környékén találsz. Helmgart egy erődítmény, amely a Birodalom Bretonniával közös határát védi.
  • Új, fejlettebb zsákmányrendszer
    Minden küldetés végén egy megfelelő zsákmányban részesülsz – fegyverek, korlátozott számban elérhető küldetések, dísztárgyak, kalapok, más tárgyak készítéséhez szükséges összetevők és sok más – mindet felhasználhatod az általad választott karrierhez.
  • Harc az ellenség rettenetes hordái ellen
    A Skaven horda végtelen seregei és a brutálisan erős Káosz hadsereg egyesült, a hősöknek össze kell fogniuk, támadásaik során egyensúlyban kell lennie a taktikának és a haragnak ahhoz, hogy leküzdjék az elképzelhetetlenül nagy túlerőt.

 

 

Warhammer: Vermintide 2 © Copyright Games Workshop Limited 2017. Vermintide 2, the Vermintide 2 logo, GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. All rights reserved to their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: 64-bites Windows 7, 64-bites Windows 8 (8.1) vagy 64-bites Windows 10
Processzor: Intel Core i5-2300 @ 2.80 GHz / AMD FX-4350 @ 4.2 GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 45 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: *FIGYELEM: Ezek a rendszerkövetelmények nem véglegesek, és még változhatnak.


AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: 64-bites Windows 10
Processzor: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 series
DirectX verzió: 12
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 45 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: *FIGYELEM: Ezek a rendszerkövetelmények nem véglegesek, és még változhatnak.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás