Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Urban Trial Playground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Indie (Független), Casual

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az Urban Trial Playground szintjeit úgy tervezték meg, hogy tökéletes felületet nyújtsanak a trükkök és mutatványok végrehajtására, és lehetővé tegyék számodra, hogy legjobb mozdulataidat magas pontszámú kombókba fűzd össze.

Az Urban Trial Playground-ot azért hozták létre, hogy rengeteg órányi akciót nyújtson az adrenalin és a freestyle fanatikusok számára. Kombináld a trükköket az egyedi és gyakorlatilag végtelen számú kombókban, hogy megnöveld az általad elért pontszámot, és a ranglisták tetejére emelkedj!

A Freestyle & Time Trial módok online ranglistákat is tartalmaznak a játék 50-nél is több szintjén. Arra is lehetőséged nyílik, hogy a saját szellemeddel versenyezz a Time Trial módban: nézd meg a legjobb futamaidat, és próbáld legyőzni őket, különböző és gyorsabb útvonalak tökéletesítésével, vagy még őrületesebb trükkök végrehajtásával. 

Az UTP hat testreszabható motorkerékpárral rendelkezik, amelyeknek nem csak a megjelenését állíthatod át, de a motorját, a fékeit és a létfontosságú alkatrészeit is, amelyek a motor irányítására is kihatással vannak. A motor és a versenyződ testreszabásának széles skálája lehetővé teszi, hogy személyre szabhasd a stílusodat és új rekordokat érj el, valódi kaliforniai stílusban!


  • Hajts végre hátraszaltókat háztetőkről, pálmafák és homokdűnék felett az „Urban Trial Playground” -ban, és válj te a legjobb kaszkadőrré!
  • A stunt bike versenysorozat legújabb része az akciót a városi utcákról egyenesen Kalifornia napsütötte és színes strandjaira helyezi át, ahol még örültebb trükkök, szaltók, és kombók várnak. Ez a sebesség, az egyensúly és a stílus játéka!
  • Az egymástól független elülső és hátsó fékvezérlés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy stoppie-kat és első szaltókat hajtsanak végre, valamint hatalmas fékcsíkokat húzzanak a pályán!
  • Az élénk, napsütötte helyszínek, és a laza hangulat tökéletes környezetet biztosít számodra, hogy igazán lélegzetelállító mutatványokat hajts végre - készülj fel szaltókra, trükkökre és száguldásra a pálmafákon és az arany homokdűnéken.

 

© és kiadja 2019-ben a Tate Multimedia SA A játékot a Tate Multimedia SA és a Teyon fejlesztette. Minden jog fenntartva. Az Urban Trial Playground logó a Tate Multimedia SA bejegyzett védjegye

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 / AMD Phenom II X4 940
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: GeForce GT 630 / Radeon HD 7570
  • DirectX verzió: 11
  • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás