LEGO The Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITÁLIS

LEGO The Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Kaland, Lego, DLC

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A tartalomhoz szükség van a LEGO® The Hobbit™ alapjáték Steames változatára.


Középfölde egy veszélyekkel teli hely, de legújabb csomagunk elemei biztosítják, hogy készen állj a harcra. Pusztítsd el Morgul LEGO-t az Árnyékkarddal, bújj a Törpe kézművesség remekébe, a Drágaköves Mithril Páncélba, vagy aktiváld a Fénygömb Pajzsot a tökéletes védelemért. A Fejszegitár, az Ork Bárd és az Ork Íj rövid úton végez ellenségeiddel, miközben egy pár Tóvárosi Bakancs és Smaug Lába biztosítja, hogy stílusos hacukákban kalandozz! A Buddy-up Kesztyűkkel a pályák Buddy-up részeit egyedül is teljesítheted, Smaug Fejdísze és a Törpekirály Parókája révén megjelenésed minden pillanatban fejedelmi lesz.

 

A rendkívül népszerű LEGO® The Lord of the Rings alkotóinak legújabb játéka a LEGO® The Hobbit, melyet a New Line Cinema és a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) Hobbit filmtrilógiájának első két filmje - A hobbit - Váratlan utazás és A hobbit - Smaug pusztasága - mellett a LEGO The Hobbit építőkocka készletek ihlettek. A LEGO The Hobbit interaktív játék segítségével a játékosok ismét átélhetik a filmek kedvenc jeleneteit, melyek követik a hobbit Zsákos Bilbó kalandjait, melyek során Szürke Gandalf felfogadja őt, hogy segítse Tölgypajzsos Thorint és törp kompániáját.

Bilbó elhagyja a Megye otthonos kényelmét, hogy egy Középföldén átívelő utazás során segítse a törpöket visszaszerezni Erebor elveszett királyságát a Magányos Hegyben. Útja során falánk trollokkal, veszélyes orkokkal, és persze Gollammal és drágaságával, a Gyűrűvel is találkozik. A játékosok a törpök egyedülálló - és sokszor vicces eredményeket hozó - képességeit használva illetve azokat kombinálva a LEGO játékok eddigi legváltozatosabb feladatait és küldetéseit oldják meg.

 

  • Fedezd fel Középföldét, és látogasd meg a filmek olyan kulcsfontosságú helyszíneit, mint például Zsáklak, kelj át a Ködhegység alattomos hágóin, vagy fedezd fel Goblinváros mélységeit, valamint Bakacsinerdőt és Völgyzugolyt.
  • Vegyél részt kincskereső küldetésekben, bányássz drágakövek után kutatva, zsákmányolj ellenségeidtől, és alkoss hatalmas erővel rendelkező varázstárgyakat, vagy óriási új LEGO épületeket.
  • Játssz a filmekből kedvenc szereplőidet irányítva: Bilbo, Gandalf, és a törpök Thorin, Fíli, Kíli, Óin, Glóin, Dwalin, Balin Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori és Ori is a kaland részesei. Mindegyikük egyedi - és nagyon vicces - képességekkel rendelkezik. Bombur például trambulinként használható, lehetővé téve társai számára, hogy hasára ugorva kerüljenek ki veszélyes helyzetekből!
  • Gyűjts és kombinálj tárgyakat, vagy kovácsolj újakat a kovácsműhelyben Középfölde legértékesebb fémének, a Mithrilnek a használatával!
  • Győzedelmeskedj egy rejtvényekben és fejtörőkben gazdag játékban, és használd az Egy Gyűrű erejét.

 

 


LEGO THE HOBBIT software © 2014 TT Games Ltd. In association with WingNut Films. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2014 The LEGO group. © 2014 New Line Productions, Inc. © The Saul Zaentz Company. THE HOBBIT and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to Warner Bros. Interactive Entertainment. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s14)

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalomhoz szükség van a LEGO® The Hobbit™ alapjáték Steames változatára.

 

 

MINIMUM:
Op. rendszer: Windows®XP SP3, Windows Vista/7/8 a legújabb szervizcsomagokkal és frissítésekkel
Processzor: AMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2*2000 Mhz) vagy hasonló Intel CPU, mint pl. Intel Pentium Dual Core E2180 (2*2000 Mhz)
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce 7600 GS vagy ATI Radeon X1950 Pro vagy jobb
DirectX: Verzió: 10
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 10 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Windows XP és a DirectX® 9.0b valamint a korábbi verziók nem támogatottak


AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows®XP SP3, Windows Vista/7/8 a legújabb szervizcsomagokkal és frissítésekkel 
Processzor: AMD vagy Intel Quad Core @ 2600 Mhz 
Memória: 4 GB RAM 
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 480 vagy ATI Radeon HD 5850 vagy jobb 
DirectX: Verzió: 11 
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat 
Merevlemez: 10 GB szabad hely 
Egyéb megjegyzések: Windows XP és a DirectX® 9.0b valamint a korábbi verziók nem támogatottak

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás