Sid Meier's Civilization V DLC Denmark and Explorer's Combo Pack (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization V DLC Denmark and Explorer's Combo Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Civilization V hivatalos kiegészítője!

A Denmark and Explorers Combo Pack tartalmazza a Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings valamint az and Explorer's Map Pack csomagokat.

Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings

A Denmark Civilization and Scenario Pack a dánok civilizációjával valamint egy új szcenárióval - 1066: Year of Viking Destiny (1066: A Viking sors éve) bővíti a Civilization V élményt. Urald a világot Kékfogú Haraldként, félelmetes berserkeiddel és síelő gyalogságoddal.

Az 1066: Year of Viking Destiny-ben az angol trón megüresedett. Bújj a négy vezér egyikének szerepébe és ragadd magadhoz a Brit-szigetek feletti hatalmat! A szcenárió különleges szabályai garantálják, hogy az egyetlen út a győzelemhez az erőszak ravasz alkalmazásán keresztül vezet. Be tudod fejezni az Ítéletenapi Könyvet és riválisaid előtt megszilárdítani jogos uralmadat? Használd a frakciók egyedi egységeit ebben a szcenárióban, szerezd meg a trónt és álld ki az idők próbáját!

Dánia uralkodója - Kékfogú Harald
Kékfogú Harald (i.sz. 920 – 986) közel harminc évig volt Dánia királya. Uralma alatt zászlaja alatt egyesítette Dánia és Norvégia grófjait, és népét megvédte a német és svéd inváziótól. Napjainkban Dánia igazságos és bölcs királyaként tekintenek rá.


Explorer's Map Pack

A Firaxis Games által készített csomag tíz fantasztikus, a Firaxis Games által tervezett egyjátékos térképet tartalmaz. Öt térkép valós helyszíneket vesz alapul, melyek történelmi fontosságuk és a játékbeli lehetőségek miatt tartanak számot érdeklődésre. A többi térkép szkriptelt játék-környezetet biztosít. Ezek a térképek játékról játékra változnak, de meglévő izgalmas játéktémákra fektetik a hangsúlyt. Új, meghódításra váró területeivel - a száraz homokviharoktól a buja növényzetű Amazonig, és a Kabib-térségtől a Bering-szorosig - ezek a térképek a gyakorlott Civilization V játékosok számára nyújtanak kihívást!

 © 1991-2010 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A kiegészítő tartalom használatához szükség van a Sid Meier's Civilization V alapjáték Steam-es változatára.

Minimum:
Operációs rendszer: Windows® XP SP3/ Windows® Vista SP2/ Windows® 7 ; Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.0 GHz ; Memória: 2GB RAM ; Videókártya:256 MB ATI HD2600 XT vagy jobb, 256 MB nVidia 7900 GS vagy jobb, vagy Core i3 vagy jobb integrált grafikus kártyák; DirectX®: DirectX® 9.0c ; Merevlemez: 8 GB szabad terület; Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Megjegyzés: Az Ultrabook™ eszköz érintőképernyőjére optimalizálva

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows® Vista SP2/ Windows® 7 ; Processzor: 1.8 GHz Quad Core CPU ; Memória: 4 GB RAM ; Videókártya: 512 MB ATI 4800 series vagy jobb, 512 MB nVidia 9800 series vagy jobb; DirectX®: DirectX® 11 ; Merevlemez: 8 GB szabad terület; Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Megjegyzés: Az Ultrabook™ eszköz érintőképernyőjére optimalizálva

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás