LEGO Batman (PC) DIGITÁLIS

LEGO Batman (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Gyerek, Lego

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

LEGO Batman to pierwsze z serii przygody tytułowego, mrocznego bohatera. Tym razem jednak możemy go spotkać w dość osobliwej, klockowej wersji. Batman kolejny raz pakuje się w niezłą kabałę i stara się uratować świat.

LEGO Batman nie różni się mechaniką od poprzednich edycji z serii LEGO. W trakcie rozgrywki wcielamy się kolejno w różnego rodzaju bohaterów, a następnie staramy się przejść z lokacji do lokacji pokonując klockowych wrogów i rozwiązując liczne zagadki logiczne. Wszystko po to, by Batman mógł kolejny raz ocalić Gotham.


Ha Gotham City-ben baj van, a várost mindig Batman húzza ki a csávából, és az Éjszaka Lovagjának ezúttal lesz teendője bőven, hiszen az Arkham-elmegyógyintézet hírhedt lakói kiszabadultak, hogy káoszba taszítsák a békés várost. Robinnal az oldaladon vedd fel a harcot Gotham megvédése érdekében, olyan legendákkal küzdve meg, mint Joker, vagy a Pingvin. Ám az élet nem csak harcról szól, így számtalan feladványt, izgalmas missziót is meg kell oldanod, miközben a humorral átitatott történet felgöngyölítésén dolgozol.

A komor várost a LEGO-ból felépített tereptárgyak teszik igazán színessé és változatossá, így egy felejthetetlen helyszínen kalandozhatsz vagy egyedül, vagy akár egy barátoddal, családtagoddal, Batmanként vagy Robinként csapva a bűnözők kezére, de akár az ő gúnyájukban is harcolhatsz a gonosz ellen!

  • Elbűvölő kaland a világ egyik legnépszerűbb szuperhősével a főszerepben
  • Izgalmas harcok, üldözések és logikai feladványok
  • Remek humor
  • Gotham City komorságát hűen ábrázoló grafika
  • Két főt támogató kooperatív mód

 


LEGO BATMAN: THE VIDEOGAME Software © 2008 TT Games Publishing Ltd. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

LEGO, the LEGO logo and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2008 The LEGO Group. All Rights Reserved.

BATMAN and all related characters and elements are trademarks of and © DC Comics.
WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s08)

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:
Támogatott operációs rendszerek: Windows Vista®/XP ; Processzor: Intel® P3 1.5 GHz vagy AMD Athlon™ XP ; Memória: 256 MB RAM, 512 MB RAM Windows Vista® esetén; Videókártya: 128 MB Shader Model 2.0 támogatással (Shader Model 3.0 javasolt)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás