Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITÁLIS

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Horror, Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Az 1910-es évet írjuk. A sápadt tavaszi napfényben fürdő, aprócska New England-i halászfalu - Illsmouth - egy olyan hely, ahol az idő látszólag megállt. Azonban a látszat gyakran csal, de... A békés kisváros látszólagos nyugalma mögött azonban egy szörnyű igazság rejtőzik. 

 

Egy poros eldugott könyvtár csendjét félelemmel vegyes suttogás töri meg, ahogy a múlt kérdései a jelenben visszhangzanak. Van kapcsolat a Halley-üstökös visszatérése és a Nagy Öregek újjáéledése között, akik egykoron rémuralmuk alatt tartották a Földet? A legendák egy ősi rituális helyszínről szólnak, mélyen az erdő mélyén, amelyet egy díszes és titokzatos kereszt jelöl. Egyszer - régen - ez a hely vad és félelmetes rítusok színhelye volt, melyekről senki nem mer beszélni, nehogy az Ősök haragja sújtsa őket. 

 

Miért sújtják Illsmouth lakóit ilyen rettenetes események? Miért vonzódnak az ősi rituálék helyszíneihez még ennyi év után is? És mi ébresztette fel e átkot mély álmából, hogy ártatlan emberek lelkeit pusztítsa el?

 

Bújj John T. Carter - a ragyogó fiatal csillagász - szerepébe, és rakd össze a történetet a rejtélyes faluról és titokzatos lakóiról. A hihetetlenül valósághű akció és a természetfeletti káosz összefonódása beszippantjaa játékosokat a Shadow of the Comet titkozatos rejtélyeibe!

 

Jellemzők:

  • Tartalmazza a Call of Cthulhu: Shadow of the Comet játék floppy-lemezes és CD-ROM változatát.
  • Vérfagyasztó hanghatások, melyek egyenesen a káosz mélyébe taszítanak!
  • Lépj be újra a Lovecraft-i horror birodalmába és nézz szembe legelemibb félelmeiddel!

 

 

 

 

Call of Cthulhu: Shadow of the Comet © 1993–2015 Infogrames Entertainment, SA. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP, Processzor: 2.0 GHz, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: 256 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 100 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás