RiME (PC) DIGITÁLIS

RiME (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Arcade / Ügyességi, Kaland

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A felfedezés földje fekszik előtted. Ismerd meg a RiME - az egyjátékos, puzzle-kalandjáték - gyönyörű, ugyanakkor kemény világát. A RiME-ban egy fiatal fiút irányítasz, aki egy tomboló vihar után egy titokzatos szigeten ébred. Vadon élő állatokat, rég elfeledett romokat látsz, és egy hatalmas tornyot, amely arra csábít, hogy közelebb kerülj. Eszeddel és erős akaratoddal felfegyverkezve - és egy segítő róka irányításával - fel kell térképezed a rejtélyes szigetet, el kell éred a torony csúcsát, és megismerned féltve őrzött titkait.

 

Jellemzők:

  • Fedezz fel! – Ismerd meg a titokzatos szigetet a saját ritmusodban. Lépj interakcióba a vadvilággal, kutass rejtett tárgyak után, vagy csak gyönyörködj a látnivalókban és a hangokban.
  • Oldj meg rejtvényeket! – Juss át a rejtett csodákban bővelkedő ősi romokon a fejtörők megoldásával, hangokkal, fények és árnyékok vetítésével, a perspektíva használatával, a platformelemekkel, valamint az idő manipulálásával.
  • Lelj titkokra! – Ismerd meg jobban a fiú háttértörténetét, a több tucatnyi titok feltárásával, valamint az összegyűjthető tárgyak segítségével.
  • Hagyd, hogy elvarázsoljanak! – Merülj el a színek és a zene csodálatos keverékével egy gyönyörű világban, amelyet a Földközi-tenger csodái ihlettek.

 

 

 

 

RiME © 2016 Tequila Works. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i5 2310 2.9 GHz / AMD FX-6300, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GTX 550 Ti 1GB/ Radeon 6950 1GB, Merevlemez: 7400 MB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit, Processzor: Intel i5 3570k / AMD FX-8350, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GTX 770 2GB / Radeon R9 280X 3GB, Merevlemez: 7400 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás