Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS

Space Rangers: Quest (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A SPACE RANGERS: QUEST egy új, szöveges kalandjáték a Space Rangers világában, egy csipetnyi nosztalgiával. Mentsd meg a Koalíciót az új fenyegetéstől!

 

Válassz egy űrhajót, és indulj a kalandra! Feladatod, hogy felderítsd, honnan ered a fenyegetés, és megvédd a szerves életet. De ne számíts hírnévre és dicsőségre - a felderítők élete csupa veszély. A pénzt nehezen szerzed meg, mocskos - néha illegális - melókkal. De ha sikerül megszerezned az űrtérképeket, a lehetőségekkel teli univerzum vár. Intelligens és túlzottan értelmes fajok, csaták űrkalózok ellen, hologramok és hallucinációk, valamint harci robotok várnak! Soha ne mondd, hogy soha, és légy résen.

 

Jellemzők:

  • KLASSZIKUS SZÖVEGES KÜLDETÉSEK. Egy klasszikus szi-fi történet, mind formájában, mind tartalmában. Könnyed és humoros.
  • ZSENIÁLIS REJTVÉNYEK. Egy űrfelderítő legyen okos és intuitív, hogy a nehéz helyzetekből is megtalálja a kiutat. Több tucatnyi megismételhetetlen helyzet - a csatától a különösen nehezen megfejthető rejtvényekig.
  • ŰRCSATÁK. Eléggé buta dolog a dokkot fegyverek nélkül elhagyni - bár nem valószínű, hogy óriási űrszörnyek támadnak rád, de a mindegyik rendszerben megtalálható számtalan kalóz határozottan veszélyes. Üzemkészek a pajzsok?
  • SZEREPJÁTÉK. A feladatok elvégzésével nem csak pénzhez jutsz, amelyből üzemanyagot vásárolhatsz, vagy megjavíthatod hajódat, de számos fejlesztést is elvégezhetsz. Költs el mindent, vagy tartalékolj a jövőre - ez itt a kérdés. Használd okosan a forrásaidat!
  • VÉLETLENSZERŰ ESEMÉNYEK. Minden egyes rendszer egy új ismerőst jelent, de nehéz megjósolni, hogy mit hoz.
  • ISMERETLEN FORDULATOK és a jól ismert események fura csavarjai. A figyelmes felderítő sokkal többet megtudhat, mint amennyi a galaktikus hírekben szerepel.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM

Operációs rendszer: Windows XP SP3, Processzor: Intel Pentium 4 2.5 GHz / AMD Athlon XP 3200+ (2200 MHz), Memória: 1 GB RAM, Videokártya: GeForce 7800 GT 512 Mb / Radeon 1800 Pro 512 Mb, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 500 MB szabad terület

 

AJÁNLOTT

Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows 7 / Windows 8, Processzor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.4 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 8600 GT 512 Mb / Radeon X3550 Pro 512 Mb, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 500 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás