Kingdom Come: Deliverance (PC) DIGITÁLIS

Kingdom Come: Deliverance (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Kingdom Come: Deliverance for PC is a realistic action RPG.
Taking on the role of Henry, the son of a blacksmith, players experience an epic journey full of political intrigue, power struggles and heroic deeds.

The game offers a multi-layered storyline whose fate is shaped by the player's choices, influencing character development and the surrounding world. Combat requires strategy and skill, and the realistic combat system makes every clash an exciting challenge.

In addition to an elaborate storyline, "Kingdom Come: Deliverance" impresses with detailed visuals and sound design, capturing the authenticity of medieval life. Realistic environments, dynamic weather and NPC reactions add depth and immersion to the experience.

The game also offers the opportunity to explore a vast world, from picturesque villages to vast forests and ruined castles. Each location hides secrets to discover, quests to complete and characters to encounter.

"Kingdom Come: Deliverance" is an unforgettable journey to the times of medieval Europe, available at muve.co.uk for RPG fans and lovers of realistic adventures. Will you be able to survive in the brutal world of medieval Boemia?


 

 


A neved Henrik, egy kovács fiaként születtél. Egy nap azonban kegyetlen háborúba sodródik a nemzet, és tehetetlenül kell végignézned, ahogy a faludat elözönlő katonák lemészárolják a barátaidat és a családodat. Magad is épp csak megúsztad a brutális támadást, de kardot ragadsz, hogy harcba szállhass az ellenséggel. Bosszuld meg a szüleid halálát, segíts visszaszorítani a megszálló seregeket!

 

Történet:

A Cseh Királyságban járunk – ez a korabeli Európa szíve, egy kultúrában, ezüstben és impozáns kastélyokban gazdag vidék. Azonban a szeretett uralkodó, IV. Károly császár halála romlásba döntötte a királyságot: a háború, a becstelenség és a belviszályok darabokra szabdalták a Német-római Birodalom ékkövét.A koronát Károly egyik fia, Vencel örökölte. Édesapjával ellentétben ő egy naiv, önelégült és alázatot nem ismerő uralkodónak bizonyult. Vencel gyengeségét megérezvén a féltestvére, egyben a Magyar Királyság uralkodója, a Vörös Rókaként ismert Zsigmond ravasz tervet forralt. Jó szándékot színlelve a Cseh Királyságba utazott, ahol végül tömlöcbe záratta Vencelt. Így Zsigmond szabadon fosztogathatta a király nélkül maradt királyságot, eltulajdonítva annak értékes kincseit.
Ebben a kaotikus időszakban lépsz színre, mint Henrik, egy kovács fia. Békés életednek hirtelen szakadt vége, mikor is Zsigmond király zsoldoshordája porig égette a falvadat.
Az otthonodtól, a családodtól és a jövődtől megfosztva Radzik Kobila fejedelem szolgálatába állsz, aki ellenállást szervez a megszállókkal szemben. Sorsod egy véres konfliktus kellős közepébe sodort téged, magába a tomboló háborúba, ahol a Cseh Királyság jövője a tét!

 

Jellemzők:

  • Hatalmas és valósághű nyitott világ: Fenséges várak, végtelen mezők – mindez lenyűgöző, csúcsminőségű grafikával!
  • Rugalmas történetvezetés: Többféle módon is megoldhatod a küldetéseket, de viseld a döntéseid következményeit!
  • Kihívást jelentő küzdelem: Távolsági harc, lopakodás és közelharc. Válassz magadnak fegyvernemet, majd sajátítsd el a fegyverforgatás rejtelmeit! Alkalmazz kifinomult támadásokat, amelyek legalább annyira látványosak, mint amilyen kegyetlenek!
  • Karakterfejlődés: Fejleszd a jártasságaidat, sajátíts el új készségeket, kovácsolj magadnak egyre erősebb felszerelést!
  • Dinamikus világ: A tetteid hatással vannak a körülötted lévő emberekre. Harcolj, lopj, csábíts, fenyegess meg, győzz meg vagy fizess le másokat! Csakis rajtad múlik!
  • Történelmi pontosság: Találkozz valós történelmi személyekkel, éld át a Cseh Királyság korhű hangulatát!

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: OS 64-bit Windows 7 vagy 64-bit Windows 8 (8.1) vagy Windows 10

Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz, AMD CPU Phenom II X4 940

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 660, AMD GPU Radeon HD 7870

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 40 GB szabad hely

Hangkártya: Alaplapi

 

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: OS 64-bit Windows 7 vagy 64-bit Windows 8 (8.1) vagy Windows 10

Processzor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 1060, AMD GPU Radeon RX 580

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 40 GB szabad hely

Hangkártya: Creative SOUND BLASTER Zx


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás