Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS

Still Life 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Ki rejtőzik Mr. X álarca mögött? A Still Life 2 felfedi a Still Life régóta várt végét és egy új ügyet sodor Victoria McPherson ügynök útjába.

2008 őszén Victoriát Maine államba küldik, ahol nemrég találták meg Ellen Dunnigan holttestét. Az elkövetés módja, valamint a rendőrségnek és a sajtónak küldött videó nem hagy kétséget az elkövető személyével kapcsolatban: az East Coast Torturer (Keleti-parti Kínzó) ismét lecsapott! Még a boncolás sem vezet eredményekre  és nyomokra, mivel a sorozatgyilkos lelkiismeretesen átmosta a testet. Úgy tűnik, hogy a gyilkos ismét nem hibázott.

Motelszobájában Victoria ügynök Paloma Hernandez újságíró riportjába botlik, aki dokumentálta az összes, az elkövető kézjegyét viselő gyilkosságot. Hernandez kemény kritikát fogalmazott meg az FBI és Victoria munkájával kapcsolatban, mivel azok képtelenek előre lépni az ügyben. Ennek ellenére Hernandez felhívja Victoriát, hogy találkozzon vele az este, mivel állítása szerint a gyilkos kilétére vonatkozó  információk vannak a birtokában. Victoria határozottan visszautasítja. Pillanatokkal később a Kínzó elrabolja Palomát...

A Still Life 2 hű marad az első rész szelleméhez, ugyanakkor lehetőséget ad rá, hogy ezúttal két, sorsukban osztozó szereplőért izguljunk. Két hősnőt kell irányítanunk, akik révén két, egymást kiegészítő nézőpontból ismerhetjük meg a történetet, két teljesen eltérő játékélményt megtapasztalva. Attól függően, hogy a gyilkos által űzött Paloma Hernandezt, vagy az ügyben nyomozó Victoria McPhersont FBI-ügynököt irányítjuk, váltogathatunk a túlélés és a nyomozás között.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® XP/Vista/7
Processzor: 1.5 GHz
Memória: 512 MB
Merevlemez: 5 GB szabad terület 
Videokártya: 128 MB memóriával rendelkező, DirectX kompatibilis videokártya 
DirectX®: 9.0c
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás