MouseCraft (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

MouseCraft (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Mac játékok, Linux játékok

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne a Tetris és a Lemmings kombinációja? Hát, ne agyalj tovább, mivel… itt a MouseCraft!

A MouseCraft egy logikai/puzzle játék, ahol a célunk, hogy a világ leghíresebb kockáit – a Tetrominos-okat – elrendezve segítsük az egereket, hogy eljussanak a sajthoz.

A szereplők: egy őrült tudósmacska, három vakegér és rengeteg, ellenállhatatlanul finom sajt

Jellemzők:

  • Két klasszikus játékmechanika ötvözete: halmozd fel a Tetromino kockákat, hogy egy biztonságos útvonalat hozz létre a lehető legtöbb egér számára. 
  • Ismerd meg az őrült macskatudós epikus történetét, aki egy titokzatos, egérhajtású gép lehetőségeit kutatja. 
  • Küzdd le az akadályokat, és szerezd meg az összegyűjthető tárgyakat a különféle kockák használatával, melyek között még robbanó, málló és zselés kockákat is találsz!
  • Halmozd a kockákat saját játékstílusod szerint – bármikor meg állíthatod a játékot az „aktív szüneteltetés” funkcióval, de fel is gyorsíthatod a sebességét, ha úgy tartja kedved. 
  • Mutasd meg mennyire vagy kreatív: hozd létre és oszd meg saját pályáidat a közösséggel!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy újabb ; Processzor: 1.6Ghz vagy jobb ; Memória: 1 GB RAM ; Videókártya: OpenGL 2.0 kompatibilis videókártya 256 MB megosztott vagy dedikált memóriával (ATI vagy NVIDIA) ; DirectX: Version 9.0c ; Merevlemez: 1200 MB szabad hellyel

Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy újabb ; Processzor: 1.6Ghz vagy jobb ; Memória: 2 GB RAM ; Videókártya: OpenGL 2.0 kompatibilis videókártya 512 MB megosztott vagy dedikált memóriával (ATI vagy NVIDIA) ; DirectX: Version 9.0c ; Merevlemez: 1,5 GB szabad hellyel


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás