Professor Why: The Quantum Eye (PC/MAC) DIGITÁLIS

Professor Why: The Quantum Eye (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Szimulátor, Oktató

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat. Ez azt jelenti, hogy a rendszerkövetelmények is módosulhatnak a későbbiekben.

 

A Professor Why™: The Quantum Eye a Professor Why™ játéksorozat legújabb darabja. A feljavított grafika, a továbbfejlesztett 3D effektek és az izgalmas történet csak néhány a játékot érintő változások közül, amelyek az első Professor Why™ Chemistry játék óta megvalósultak. Azonban további újdonságok is várnak: több párbeszéd, több akció, egyszerűen több móka! A játékos küldetése, hogy végighaladjon a Kvantumszem által kiötölt, a logikai feladványokból álló szinteken. A Kvantumszem egy mesterséges intelligencia, amely megfertőződött, és most meg akarja akadályozni a játékost a rejtvények megfejtésében.

A kezdetek
A Földtől több mint 470 fényévnyire, egy vörös törpe körül kering egy Kepler 438b nevet viselő bolygó. Mivel ez rendelkezik a legmagasabb Föld Hasonlósági Index (Earth Similarity Index - ESI) értékkel, számos tudományos expedíció célpontjává vált. Az idők folyamán az emberiség létrehozott a bolygó felszínén egy bázist - amely a Muta nevet kapta - és rövid időn belül a legnagyobb, mesterséges intelligenciákat kutató létesítménnyé vált. Az állomás a Professor Why által vezetett expedíció célja volt. A professzor és kutatókból álló csapata több mint harminc éve itt fektette le a feldolgozóegység alapjait, amelyek a szuperszámítógép, a CORE létrehozásához vezettek, amely a Kepler 438b felfedezését támogatta, valamint felügyelte a többi robotot is. Valamint a Földdel történő kommunikációért is felelt.

Aztán valami váratlan történt…
A CORE mesterséges intelligenciájának fejlesztésével párhuzamosan a kommunikáció Professor Why csapatával egyre ritkább lett, végül pedig teljesen megszakadt. Senki sem tudja, hogy pontosan mi is történt a Mutában, mit találtak a kutatók, vagy hogy a CORE szerepet játszott-e az eltűnésükben… Azonban van egy esély az igazság kiderítésére. Van egy lázadó, aki felkelt a CORE ellen, és feltörte a kódot - ő PW-36X. Bár sikerült kapcsolatba lépnünk vele, a Kepler 438b-re irányuló mentőakcióra továbbra is szükség van. Téged szemeltünk ki erre a feladatra.

Küldetésed
Mit fogsz ott találni? Mi történt a professzorral és csapatával? A CORE mesterséges intelligenciája öntudatra ébredt és elpusztította az embereket? Ahhoz, hogy megtaláld a válaszokat ezekre a kérdésekre, be kell szivárognod a rendszerbe, amelyet a CORE hozott létre.

 

Minden szint egy kihívás - játssz, gondolkozz és vess véget a gépek uralmának!

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb OS
Processzor: Intel Core i5-2400 3.10GHz vagy jobb 
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: nVidia GTX 650 vagy jobb 
DirectX verzió: 9.0c
Internet: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 1 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: egér vagy gamepad

 

MAC MINIMUM:
Operációs rendszer: Mac OSX 10.8 vagy újabb OS 
Processzor: Intel Core i5 3.10GHz vagy jobb 
Memória: 4 GB RAM 
Videokártya: nVidia GTX 650 vagy jobb 
Internet: Szélessávú internetkapcsolat 
Merevlemez: 1 GB szabad hely 
Egyéb megjegyzések: egér vagy gamepad

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás