Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Szimulátor, DLC, Oktató, Sandbox

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Kerbal Space Program alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Kerbal Space Program: Breaking Ground a kritikailag elismert űrrepülés-szimulátor, a Kerbal Space Program PC-változatának második kiegészítője. Ez a funkciókban gazdag kiegészítő az égitestek elérése utáni, objektív lehetőségek növelésére összpontosít, további érdekes tudományos erőfeszítések hozzáadásával, valamint az eszközkészlet bővítésével. 

Az egyes égitestekre történő leszállást követően a tudományos kísérletek elvégzésére számos adatgyűjtő berendezést lehet telepíteni. Az adatok összegyűjtése közben új felszíni tárgyak is szét lettek szórva a Naprendszerben, melyeknek a keresésére kell indulniuk a játékosoknak, hogy vagy beszkenneljék őket, vagy visszahozzák őket a Kerbinre, további vizsgálatok céljából. 

Emellett robotikai alkatrészek is bekerültek a játékba! A különböző méretű zsanérok, dugattyúk, rotorok és forgó szervomotorok révén a játékosok nagy mértékben meg tudják változtatni hajóik lehetőségeit. Ezek mind a valós fizika törvényei szerint működnek, igazi erőkkel és nyomatékkal, villamosenergia-fogyasztással és akár motortömeggel. 

  • Alkalmazott tudomány: A tudományos kísérletek mindig együtt jártak az űrkutatással, és most még nagyobb hangsúlyt kapnak a KSP-ben. A játékosok mostantól képesek űrhajójukat egy tárolótartállyal ellátni, amelyben különböző tudományos eszközöket helyezhetnek el. Rendeltetési helyük elérésekor a játékosoknak telepíteniük kell a berendezést, amely magában foglalja a központi állomást, az erősítőantennát, a napelemet, az időjárási állomást, az aktív szeizmográfot, az RTG-t, a goo megfigyelőt és az ionérzékelőt. Ezeket a berendezéseket egy bizonyos ideig kint kell hagyni, hogy összegyűjtsék és visszaküldjék a Kerbinre az összes tudományos adatot. Például az aktív szeizmográf azt kéri a játékosoktól, hogy szánt szándékkal dolgokat vezessenek az égitestbe, hogy szeizmikus adatokat gyűjtsenek a becsapódásról! 
  • Felszíni jellemzők: A Breaking Grounddal bevezetett egyik jelentõs újítás a Naprendszerben szétszóródott égitesteken található. Mostantól - egyebek mellett - meteorok, kráterek, kősziklák, és jégvulkánok népesítik be a tájat. Miközben a Kerbalok maguk is képesek a kisebb felszíni tárgyakat visszajuttatni a KSC-re, a nagyobbak már nagyobb kihívást jelentenek, így a Kerbaloknak már járókkal kell kimerészkednie, vagy pilóta nélküli járókat kell kiküldenie. Az új robotkar járművekre történő felszerelésével a játékosok megvizsgálhatják a nagyobb felszíni tárgyakat, hogy fontos tudományos adatokat gyűjtsenek. 
  • Robotikai alkatrészek: A KSP-ben most már a régóta kért robotikai alkatrészek is elérhetők és használhatóak lesznek! A különböző méretű zsanérok, dugattyúk, rotorok és forgó szervomotorok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megbirkózzanak az új kihívásokkal, és kreatívabbá tegyék űrhajóikat. Ezen új alkatrészek premierjével egybeesik a robotikai vezérlőrendszer hozzáadása, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy összehangolják hajóik különböző részeinek viselkedését. 
  • Egy új űrruha: Természetesen az egyre fontosabb Kerbal divatról sem feledkezhetünk meg. A Breaking Groundban a játékosok egy új - futurisztikus megjelenésű, a kiegészítő tudományos hangsúlyához kapcsolódó - űrruhát is kapnak.


Nézz szembe új kihívásokkal, és használd az új eszközök széles tárházát a KSP második kiegészítőjében, a Breaking Ground-ban. Az időjárás állomások, a napelemek, és a további eszközök lehetővé teszik a játékosok számára, hogy idővel tudományt gyűjtsenek, miközben az új robotikai alkatrészekkel megpróbálják kikutatni az olyan felszíni jellemzők, mint például a jégvulkánok a titokait.

 

© 2011-2019 Take-Two Interactive Software, Inc. Fejlesztette a Squad. A Private Division és a Kerbal Space Program, valamint ezek logói a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden más védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokát képezi. Minden jog fenntartva.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Kerbal Space Program alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: 64 bites Windows 7
  • Processzor: Intel Core 2 Duo
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: DX10 (SM 4.0) kompatibilis, 512 MB VRAM-mal
  • Merevlemez: 3 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer: 64 bites Windows 10
  • Processzor: Intel Core i5
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: DX10 (SM 4.0) kompatibilis, 1GB VRAM-mal
  • Merevlemez: 4 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás