Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (PC) DIGITÁLIS

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Te vagy Adam Jensen – egy ex-SWAT zsaru, akit kiválasztottak, hogy Amerika vezető, kísérleti biotechnológiai cégének biztonságát felügyelje. Feladatod megakadályozni, hogy a vállalat titkai kiszivárogjanak, de amikor egy csapat zsoldos megtámadja a labort, és megöli a tudósokat, akiknek a védelmére szerződtél, munkád gyökeresen megváltozik.

Jellemzők:

- Egy megosztott közeljövő: ismerj meg egy kort, melyet a hatalmas léptékű technológiai fejlődés jellemez, de ugyanakkor a káosz és az összeesküvések kora is. Az emberi test mechanikus implantátumai két részre szakították a társadalmat: azokra, akik megengedhetik maguknak az augmentációkat, és azokra, akik nem. A szembenálló erők már a színfalak mögött konspirálnak, hogy kezükbe vegyék az emberiség sorsának alakítását: egy emberi forradalom közeleg.

- Az akció és a szerepjáték tökéletes keveréke: a játék egyedülálló módon kombinálja az akciódús közelharc mozdulatokat és kivégzéseket az intenzív tűzpárbajokkal, miközben a játékos számára lehetőséget ad, a karakter-augmentációkra és a rendelkezésére álló számos fegyver fejlesztésére. Sajátíts el új képességeket, és fejleszd lopakodási, szociális, hacker vagy harci készségeidet: a játék minden játékstílust és megközelítést megjutalmaz. Döntsd el, hogyan szeretnél játszani, és aszerint fejleszd karaktered.

- Döntések és következmények: lődd szabaddá az utat magad előtt, lopózz ellenségeid mögé, anélkül, hogy észrevennének, törj be számítógépes rendszerekbe, hogy létfontosságú adatokhoz juss, vagy használd szociális készségeidet, hogy kiszedd a kulcsszereplőkből az információkat – mindig többféle lehetőségek, megközelítés, útvonal és eszköz áll a rendelkezésedre. Válaszd ki a játékstílusod, és nézz szembe döntéseid következményeivel: csak tőled függ, hogyan bontakozik ki a történet ebben a kibővített sztoriban, amely már tartalmazza a "The Missing Link" és a "Tongs Mission" kiegészítőket. Tapasztald ki ellenfeleid legőzésének módjait az új, továbbfejlesztett boss-harcokban, használd a Newgame+ funkciót, és játszd újra a történetet a már megszerzett augmentációkkal. Tudj meg még többet a játékról a fejlesztői kommentár (CSAK ANGOL NYELVEN) és az eredeti „Making of” videó révén.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8, Processzor: 2 GHz dual core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce 8000-es sorozat / ATI Radeon HD 2000-es sorozat, vagy jobb, DirectX: 9.0c, Merevlemez: 17 GB, Hangkártya: 100% DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás