Fell Seal: Arbiter's Mark (PC) DIGITÁLIS

Fell Seal: Arbiter's Mark (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

A Fell Seal: Arbiter's Mark egy történetközpontú, körökre osztott taktikai szerepjáték, amely egy - csipetnyi steampunkkal megbolondított - fantasy világban játszódik. Vedd át az irányítást Kyrie döntőbíró, a Hallhatatlanok Tanácsának ügynöke felett, akinek feladata a stabilitás és a rend megőrzése a vidéken, és vezesd át csapataidat az egyre nehezebb összecsapásokon.

 

Főbb jellemzők:

  • Élvezz egy több mint 40 találkozáson keresztül kibontódó, epikus és felnőtt történetet, amelyre a kihívást jelentő endgame tartalom teszi fel a koronát.
  • Klasszikus taktikai harcok, egyenetlen terepen és magasságban, gyönyörű kézzel rajzolt környezetben.
  • Egy mély és komplex kasztrendszer, amely több mint 20 osztállyal és 200 képességgel teszi lehetővé, hogy testreszabd minden egyes karakteredet az osztályuk, alosztályok és passzív képességeik kiválasztásával. Alkosd meg részletekbe menően az általad elképzelt karaktert, akár egy sokoldalú általános szereplőről, egy dedikált varázslóról, vagy egy hatalmas, az ellenséget lezúzó specialistáról van szó!
  • Szabd testre a csapatok megjelenését a saját igényeid szerint, azáltal, hogy a széles választékból kiválasztod a portréjukat, a ruhájukat, a színekiet és általános megjelenésüket.
  • Fegyverezd fel hadseregedet több mint 240 féle felszereléssel, amelyeket megvásárolhatsz, elesett ellenségeidtől gyűjthetsz össze, vagy craftolhatsz.

 

Történet:

Évszázadokkal ezelőtt egy brutális vadállat tépte szét a világot. Ezekben a nehéz időkben az első halhatatlanok rejtélyes hatalmaik birtokába kerültek, amely hatalmak olyan erősek voltak, hogy sikerült megsemmisíteni a földet elpusztító vadállatot, miközben minden más kudarcot vallott.

Annak érdekében, hogy hasonló pusztítás soha ne történhessen meg újra, a Halhatatlanok összefogtak, hogy egy olyan Tanácsot alapítsanak, amely világszinten gondoskodik a rendről és az állandóságról, és a háború vagy káosz legkisebb jelére is akcióba lép.

A Halhatatlanok bár hatalmasak, de kevesen vannak. Az összes területet még ők sem felügyelhetik. Ezért támaszkodnak a halandó ügynökökre - a Döntőbírókra - hogy megvédjék a népet a mindennapos veszélyektől, amelyekkel leselkednek rájuk. A döntőbírók uralják a vidéket, gyökerestől kigyomlálva a banditákat, a zabolátlan szörnyeket és a tisztességtelen hivatalnokokat; szavuk a törvény.

Amikor azonban az egyik Döntőbíró felfedezi a saját rendjét mélyen átható korrupciót, rajta a sor, hogy megállítsa a fenyegetést, amely annyira szörnyű, mint az ősi idők brutális vadállata.

 

A játékról:

A Final Fantasy Tactics (mind az eredeti, mind az Advance változatok), illetve a Tactics Ogre által erősen ihletett taktikai RPG méltó utódja ezeknek a klasszikusoknak, és számos újítást és kiegészítést hoz a taktikai játékok műfajába.

 

 

© 2018 1C Company. Fejlesztette a 6 Eyes Studio LLC. Minden jog fenntartva.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1+

Processzor: 1,2 GHz, Pentium 4+

Memória: 3 GB RAM

Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis 512 MB RAM-mal

DirectX verzió: 9.0c

Merevlemez: 2 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10

Processzor: 2+ Ghz

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis 1024MB RAM-mal

DirectX verzió: 9.0c

Merevlemez: 2 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás