INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS

INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Szerezd meg a játékot október 4-ig 10% kedvezménnyel!

Amennyiben az INSOMNIA: The Ark játékot október 11-ig vásárolod meg áruházunkban, ingyenesen juthatsz hozzá a Digital Deluxe kiadás extra tartalmaihoz:

  • Digitális művészeti album
  • Letölthető képregény
  • A játék eredeti soundtrackje
  • Páncélcsomag, amely az alábbiakat tartalmazza: 
  1. Dalok kabátja, kamásnia, és csomagja - rakh-bőrből készült, vékony acéllemezekkel megerősített páncélzat, rengeteg rejtett zsebbel és rögzítőkapoccsal.
  2. Eyon sisak - ez a felszerelésdarab az űrsikló-pilóták által használt öltözékek része volt. Az ilyen cucc valódi ritkaság a környéken.
  3. Hansen elektromos fűrész - egy limitált sorozat része, amely az Exodus utáni második században vált elérhetővé. A titánlemeznek köszönhetően ez a fegyver még a közepes minőségű páncélzaton is áthatol. Blistert, a legendás gyilkost, akinek több mint 150 áldozata volt, gyakran ilyen típusú elektromos fűrésszel ábrázolják.

Ezt a páncélcsomagot a Vulture’s Nestben található szekrényed mellett veheted magadhoz.


Az INSOMNIA egy dieselpunk sci-fi szerepjáték az emberi társadalom lassan lealacsonyodó maradványáról, amely egy elhagyatott űrbéli metropoliszon próbál meg életben maradni. Fejleszd fel karakteredet, fedezd fel a nagy gondossággal készített, részletgazdag helyszíneket, lépj kapcsolatba sajátos NPC-kkel és frakciókkal, craftolj felszereléseket, és próbálj meg életben maradni ebben a brutális világban.

 

Üdvözöljük az Object 6-on - egy óriási űrállomáson, amely egy elkeseredett 400 éves utazáson vesz részt, új otthont keresve. A karaktered most ébredt a kriogén altatásból - egy ritka pszichológiai betegség által sújtva, miközben anélkül, hogy tudna róla, az emberiség utolsó reményét tartja kezében...

 

A felfedezés jutalmakkal kecsegtet... de egyben veszélyes is

Éld túl az éhséget, a szomjúságot, a fáradtságot, miközben értékes technológiák és erőforrások után kutatsz a több mint 70 egyedi helyszínen. Légy óvatos! - Az INSOMNIA árnyalt világa nem csak áruló karakterek váratlan küldetéseit rejtheti, de kegyetlen ellenségeket és a halálos veszélyeket is.

 

Személyre szabott utazás

Szabadulj meg a karakterosztályok kötöttségeitől, és a lélekölő grindolástól a rugalmas perk-rendszer, és a nagy mennyiségű craftolható elem és felszerelés kombinációja révén. Válaszd meg gondosan a felszerelésedet - minden a játékban található páncél- és fegyver-típus saját taktikai előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik.

 

Ahol számítanak a döntések

Az INSOMNIA szerteágazó és nem-lineáris történetében néha nincs visszaút, így a játék ösztönzi a nem hagyományos megközelítéseket, valamint 12 különböző befejezést tartogat számodra. A karaktered választott háttere szerepet játszik az NPC-kkel és a frakciókkal történő interakciókban,  valamint befolyásolja az egyes küldetések kimenetelét is.

 

Egy gazdag univerzum

Tapasztalj meg egy dieselpunk elemekkel gazdagított neo-noir világot. Járj be kézzel készített apokaliptikus tájakat, amelyeket egy sötét ambient hangzású soundtrack, valamint egy lehanyatlott civilizáció visszhangjai itatnak át.

 

(c) HeroCraft, 2012-2018. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bites verziók)

Processzor: 2.5 GHz-es CPU, 4 magos

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Geforce 760, AMD Radeon R7 360

DirectX verzió: 10

Merevlemez: 12 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás