Nadir: A Grimdark Deckbuilder

Nadir: A Grimdark Deckbuilder

Kategória:

Lopakodós, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

A Nadir egy roguelike pakliépítő játék egy csavarral: egy kártya kijátszásának költsége egy ellenséges reakció, amelyet előre meg tudsz jósolni. Készítsd el saját kártyáidat, hogy hatalmas démonokat gyilkolj le. Gyűjts nyersanyagokat, bővítsd a városodat, növeld a hatalmadat és hódítsd meg az alvilágot.

 

HAGYJATOK FEL MINDEN REMÉNNYEL, AKIK IDEJÖTTÖK

A Nadir egy sötét, pakliépítő gazember-szerű kaland, melynek grafikája pokoli tűzben ég, és számos rendkívüli inspirációval rendelkezik, melyek közül a legmélyebb egyenesen Dante Isteni komédiájából származik. A Slay the Spire és a Darkest Dungeon törvénytelen gyermeke vár rád!
Parancsolj a Halálos Bűn egyik avatárjának a hatalmas démonok elleni 1v1 harcokban.

KETTŐS KÁRTYÁK

Vegyél részt olyan kártyacsatákban, ahol minden kártyádat kétféleképpen játszhatod ki, színétől függően: kék vagy piros. Egyensúlyozz köztük az előnyödre, de légy óvatos, mert minden akciód feltölti az ellenfél képességeit.

KÁRTYAKÉSZÍTÉS

Gyűjtsd össze a piros és kék képességeket az utad során, és kombináld őket egyedi dupla kártyákká, alakítsd a paklit a magad módján, hogy felkészülj a közelgő kihívásokra, és minél tovább túlélj.

BŐVÍTSD A VÁROSODAT

Gyűjts nyersanyagokat az expedíciók során, hogy bővítsd Nadir városát, és új karaktereket, kártyákat és árusokat oldj fel. Fejleszd alvilági királyságodat, és növeld esélyeidet a jövőbeli harcokban, amíg le nem győzöd a főnököt, és fel nem oldasz új Sinseket.

HALÁLOS BŰNÖK

Minden egyes Sins saját ellenségkészletet hoz magával, amely nagyban megváltoztatja a játékstílusodat. Ennek megismerése és a legyőzésükhöz szükséges stratégia kidolgozása a kulcsa annak, hogy erős paklit építs és túlélj minden harcot.

EGY MINDEN EDDIGINÉL KÜLÖNLEGESEBB UTAZÁS

Vigyázz magadra a Nadir aljáig vezető úton, és szánj időt arra, hogy megcsodáld a szörnyű kinézetét. Ismerős lehet - az Isteni komédia csodáitól a Sin City desaturált esztétikáján át a Hellboy felejthetetlen dizájnjáig -, mégsem kényelmes.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

    • Op. rendszer: Windows 7, 8, 10
    • Processzor: 1.0 GHz
    • Memória: 2 GB RAM
    • Grafika: GeForce 8800GTX with 512MB of memory or equivalent
    • DirectX: Verzió: 9.0
AJÁNLOTT:
    • Op. rendszer: Windows 7, 8, 10
    • Processzor: 1.0 GHz
    • Memória: 4 GB RAM
    • Grafika: GeForce 8800GTX with 512MB of memory or equivalent
    • DirectX: Verzió: 9.0

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás