The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition (PC) DIGITÁLIS

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

GOG key

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

A játékban Geraltot alakíthatod - egy hivatásos szörnyvadászt, aki Temeria Királyságának politikai viszályaiba keveredett azáltal, hogy segített megakadályozni a Lángoló Rózsa Rendje által szervezett felkelést. Röviddel később megmentette Foltest király életét egy witcherszerű orvgyilkostól, és azóta is testőrként szolgálja a királyt, aki arra törekszik, hogy békét hozzon a királyságába. A Rend utolsó erődítményei is letették a fegyvert a királyi hadsereg előtt, de egy feladat még maradt - La Valette bárónő bejelentette kiválását a birodalomból, várát pedig be kell venni. Egy hónappal a megkísérelt merényletet követően Foltest seregei a La Valette kastély kapui előtt állnak, a végső támadásra készülődve. Geralt – még mindig Foltest oldalán – képtelen arra, hogy elkezdje személyes küldetését és felderítse a titokzatos orvgyilkos eredetét és személyazonosságát…

Az új, ultra-modern REDengine-nek köszönhetően a The Witcher 2: Assassins of Kings még gyönyörűbb grafikával és kifinomult játékmechanikával rendelkezik, melyek a játékosokat a videojátékokban valaha létrehozott legélettelibb és leginkább hihető világba repíti.

A realisztikus, nem-lineáris történetmesélés terén felállított új etalonnal a The Witcher 2 egy felnőtt, gondolatokat ébresztő mesét sző, a PC-n valaha megjelent egyik legösszetettebb és legegyedibb szerepjátékot létrehozva. Epikus története mellett a játék komplex harcrendszerrel rendelkezik, amely egyedülálló módon ötvözi a dinamikus akciót a taktikai mélységgel. 

 

Az Enhanced Edition jellemzői:

A díjnyertes, PC-s első kiadáshoz képest az Enhanced Edition további új és izgalmas tartalomakkal rendelkezik:

  • Több órányi új tartalom: Korábban nem látott helyeken játszódó, új és nagyszabású kalandok, amelyek a történetet új szereplőkkel, rejtélyekkel és szörnyekkel gazdagítják.
  • Új introvideó és átvezetők: Vadonatúj animációk és átvezetők, amelyek közt egy három és fél perces, a Demavend – Aedirn királya - elleni merényletet bemutató, renderelt videó is található.
  • A BAFTA-díjas és Academy Award (Oscar) jelölt Tomasz Bagiński kelti életre ezt a kulcsfontosságú történelmi eseményt, megágyazva a The Witcher 2-ben elmesélt történetnek.
  • A játék 2.0-ás PC változatának összes eddig megjelent DLC-je és fejlesztése, benne az alábbiakkal:
    • Aréna mód – egy arcade mód, amelyben a játékosok a végtelen számú, hullámokban támadó ellenfelekkel szállnak harcba, próbára téve saját harci képességeiket. A játékosok emellett pontszámuk Facebookra és fórumokra történő feltöltésével megoszthatják eredményeiket barátaikkal.
    • Új, kiterjedt tutorial-rendszer – lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fokozatosan és gördülékenyen merülhessenek el a játék világában és Geralt kalandjaiban.
    • Dark Mode – egy kifejezettem a hardcore játékosok számára tervezett nehézségi szint, egyedi, dark-témájú tárgyakkal. Ennél a nehézségi szintnél még nagyobb hangsúlyt kap a harcra történő felkészülés, a védekező manőverek, valamint az opportunista támadások.
  • Hivatalos soundtrack, MP3 formátumban.
  • Térkép – A játék világának térképe.
  • Küldetés kézikönyv – A The Witcher 2 quest kézikönyve mind a kezdő, mind a tapasztalt szerepjáték-rajongók számára.
  • Kézikönyv – A szabálykönyv és a játék felhasználói felületet érintő magyarázat segít a játék megkezdésében.
  • Digitális képregényReasons of State képregény.

 

The Witcher® is a trademark of CD Projekt S.A. The Witcher game© CD Projekt S.A. All rights reserved. The Witcher game is based on a novel of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A játék aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

Operációs rendszer: 
Windows XP / Vista / 7
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz vagy hasonló AMD 2.5 GHz Dual-Core
Memória: 1,5 GB RAM (Windows XP), 2 GB RAM (Windows Vista és 7) 
Videokártya: Nvidia GeForce 8800 512 VRAM-mal vagy ATI Radeon HD 3850 512 MB 
Merevlemez: 25 GB HDD szabad terület. 

Egyéb követelmények: 8 GB-os fájlméretet támogató fájlrendszer szükséges.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás